發新話題

一個女仔可以將一個 hurt 佢既人"惱"幾耐

引用:
原帖由 louisli 於 2-6-2009 18:27 發表
不過我覺得,做旁觀的,又唔係當事人,咁多聲氣做乜?
關你叉事咩?
做咩要將人地的怨恨帶上身?
真係得罪講句,女人係咁,唔關佢事都乜春都嬲得一餐

我有次試過係O camp玩大左,個組女嬲左我

個組女好勁,一夜之間可以拉多5~6個我完全唔識既人黎嬲我同個組媽

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 22:56 發表

冷淡d話:"其實佢都唔係好吸引,又無xx,又無xx (xx自己作)",成個programme都唔洗有咩接觸,keep住做自己野la
我做 group leader, 寸我個件實會揚開我D野!

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 22:11 發表

同女事主傾過 la, 佢有可能讀女校對呢D較...., 但係佢認為係我揚開左。我亦在談話過程中, 話點解我地唔可以起埋一齊, 佢就話無謂浪費時間起佢身上!

個 programme 黎緊又有新人加入, 又有 camp, 我最驚就係起新 ...
你可以發圍lor ~~
大大聲果隻喎!
"鍾意一個人有咩錯 ?!"
就算全世界都知, 又有咩錯 ?

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 22:59 發表

我做 group leader, 寸我個件實會揚開我D野!
會有咩影響??你做番你group leader的本分,生事的人自然會收聲

你太在意的,呢樣野就會成為你的把柄,人地一講你就投鼠忌器咁乜都比人話
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

多謝各師兄, 我諗係我既往事令我諗多左

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 23:13 發表
多謝各師兄, 我諗係我既往事令我諗多左
太多不良記錄 (just joke)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 23:16 發表

太多不良記錄 (just joke)
係俾人玩既次數太多

引用:
原帖由 POCMarco 於 2-6-2009 23:26 發表

係俾人玩既次數太多
漁翁撒網la

唔係好明

其實我仲有好多煩腦,我駛唔駛開多個post?

引用:
原帖由 POCMarco 於 3-6-2009 00:59 發表
其實我仲有好多煩腦,我駛唔駛開多個post?
分開易搵/跟d

引用:
原帖由 gtoray 於 2-6-2009 23:03 發表

你可以發圍lor ~~
大大聲果隻喎!
"鍾意一個人有咩錯 ?!"
就算全世界都知, 又有咩錯 ?

成件事型左

拍戲咁~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 3-6-2009 11:19 發表

成件事型左

拍戲咁~
有老大咁型當然更加事半功倍啦

其實如果個女仔一d都唔鐘意樓主既話,樓主做咩佢都會覺得乞人憎,
呢家野真係好難拆...

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 3-6-2009 11:28 發表

有老大咁型當然更加事半功倍啦

其實如果個女仔一d都唔鐘意樓主既話,樓主做咩佢都會覺得乞人憎,
呢家野真係好難拆...
所以我覺得我個plan work喎
如果個女仔唔鐘意你的,咪當講清楚佢一了百了囉
如果佢鐘意你的,自然就會怪佢個fd,可能會主動走埋來添

多謝各師兄師姐!請留意新post

發新話題