16 12
發新話題

改BDU衫袋問題

改BDU衫袋問題

我想問心口改斜袋, name tape係唔係都要跟住斜?
or 有無D相睇睇? tks

借MM兄啲相用一用先。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 1-4-2007 00:57 發表
借MM兄啲相用一用先。
Tks, 但係會唔會有D正規美軍photo?

引用:
原帖由 swat328 於 1-4-2007 01:02 發表

Tks, 但係會唔會有D正規美軍photo?
無喎.... MM兄都唔夠正規??? 佢係real deal rock&roll gunners同airsofters嘅流行指錶黎喎!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 swat328 於 1-4-2007 00:45 發表
我想問心口改斜袋, name tape係唔係都要跟住斜?
or 有無D相睇睇? tks
no need, i m finding a photo for you

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2007 01:18 發表

no need, i m finding a photo for you

唔該阿公,
不過知唔知有無軍佬唔改斜袋keep番係直袋?

引用:
原帖由 swat328 於 1-4-2007 02:39 發表

唔該阿公,
不過知唔知有無軍佬唔改斜袋keep番係直袋?
心口?

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2007 04:06 發表

心口?
Yes, 好似第2相咁, tks

其實都無乜所為,啲美佬S.F.都係求其改上件BDU到,我試過張心口嗰兩個袋車上left & right arms個位,跟住張BDU身上嗰兩個大袋車咗上左右心口位。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 1-4-2007 04:56 發表
其實都無乜所為,啲美佬S.F.都係求其改上件BDU到,我試過張心口嗰兩個袋車上left & right arms個位,跟住張BDU身上嗰兩個大袋車咗上左右心口位。
係咁改o架o番
因為原本心口嗰兩個細袋車左去手臂位
所以咪將BDU下身嗰兩個大袋車返咗上心口位

有 d 就咁將下身嗰兩個大袋車去手臂位就真係求其喇(或者佢手臂粗o掛...)

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2007 08:57 發表

係咁改o架o番
因為原本心口嗰兩個細袋車左去手臂位
所以咪將BDU下身嗰兩個大袋車返咗上心口位

有 d 就咁將下身嗰兩個大袋車去手臂位就真係求其喇(或者佢手臂粗o掛...)
最初我都係就咁將下身大袋車上左右手臂位,但發覺個袋太大唔好用,所以再改過。
先撩者賤,打死無怨。

o岩o岩搵到幾幅 name tape 跟住斜的

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2007 22:42 發表
o岩o岩搵到幾幅 name tape 跟住斜的
阿公

斜好睇啲!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 1-4-2007 11:09 發表

最初我都係就咁將下身大袋車上左右手臂位,但發覺個袋太大唔好用,所以再改過。
你睇佢幾大袋!

16 12
發新話題