發新話題

[發老脾,歡迎惡搞]電燈膽

引用:
原帖由 wonglk 於 3-7-2009 17:34 發表
放心,大家腦入面所諗既野我都有諗過
嚇我唔死既,小意思 (講到明可以惡搞麻)
似樣有93%啦,但性格行為唔似

一野追晒兩個女仔...我冇咁高道行
But...if u can do that.......
you will have a good live.....about sex.....

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 17:46 發表

But...if u can do that.......
you will have a good live.....about sex.....
我仲係一個學生....
我會努力

引用:
原帖由 wonglk 於 3-7-2009 17:51 發表

我仲係一個學生....
我會努力
學生...no problem la
3P with Twin is Great!!

引用:
原帖由 queen 於 3-7-2009 18:05 發表

學生...no problem la
3P with Twin is Great!!
衰鬼...教壞人
搞出事上頭條就....
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 3-7-2009 22:01 發表

衰鬼...教壞人
搞出事上頭條就....
話明惡搞....惡搞才會令人高興
放心,我唔會輕易交出我既第一次

引用:
原帖由 wonglk 於 3-7-2009 17:34 發表
放心,大家腦入面所諗既野我都有諗過
嚇我唔死既,小意思 (講到明可以惡搞麻)
似樣有93%啦,但性格行為唔似

一野追晒兩個女仔...我冇咁高道行
未試過你點知唔得
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-7-2009 00:23 發表

未試過你點知唔得
費時人地男朋友....咩咩咩啦
不過我冇乜興趣搞3p

引用:
原帖由 wonglk 於 4-7-2009 00:25 發表

不過我冇乜興趣搞3p
興趣呢D野可以培養架o者
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 4-7-2009 00:30 發表

興趣呢D野可以培養架o者
cgf既版友真係好邪惡
我既道德壓制住我

引用:
原帖由 wonglk 於 4-7-2009 00:32 發表

cgf既版友真係好邪惡
我既道德壓制住我
三杯落肚(男)人就會由主指揮所轉去副指揮所架啦
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 wonglk 於 4-7-2009 00:25 發表

不過我冇乜興趣搞3p
孖生的,鍾意的傾向可能都差唔多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-7-2009 00:36 發表

孖生的,鍾意的傾向可能都差唔多
性格差好遠啵大哥
唔好亂黎

引用:
原帖由 wonglk 於 4-7-2009 00:32 發表

cgf既版友真係好邪惡
我既道德壓制住我
睇你口嚮得幾耐 (just joking )

引用:
原帖由 wonglk 於 4-7-2009 00:39 發表

性格差好遠啵大哥
唔好亂黎
性格差好遠唔係一個問題

發新話題