19 12
發新話題

想問問有關PXUND 既IBH

想問問有關PXUND 既IBH

請問..有冇人知
邊度會搵到
PXUND既IBH既呢....
好似幾靚仔WOR
有冇分SIZE既呢
同埋...貴唔貴呢??
唔該晒咁多位回覆同睇既師兄
多晒

沙色,统功。
先撩者賤,打死無怨。

不是 TS 嗎?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2007 15:20 發表
不是 TS 嗎?
唔係broud賣沙色咩?
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2-4-2007 15:39 發表

唔係broud賣沙色咩?
會唔會係合作出產?
我見 DEN shop 係TS
WGC 係 proud

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2007 15:49 發表

會唔會係合作出產?
我見 DEN shop 係TS
WGC 係 proud
咁真係再造商最清楚。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 2-4-2007 15:51 發表

咁真係再造商最清楚。
真相~
引用:
We are PROUDLY coorperate with TOY SOLDIER to  develope the most demanded NAVY SEAL's Equiped Helmet - IBH (Integrated Ballistic Helmet)
Source

THX晒兩位....

wholesales only?!

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2007 15:58 發表

真相~

Source
One size fits all?
先撩者賤,打死無怨。

小寶哥要襯番個comtec耳筒先得喎
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 3-4-2007 05:38 發表

com.....com......com.....comtec.....
邊....邊....邊....度買得起wor.......

再加上..有錢都未必搵到啦....

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 4-4-2007 11:16 發表

com.....com......com.....comtec.....
邊....邊....邊....度買得起wor.......

再加上..有錢都未必搵到啦....
Comtac之後就係PTT, Boom mic.....$$$$$

引用:
原帖由 14692 於 3-4-2007 05:38 發表
Com咩Tec吖...! 玩得老翻頭盔,咪順便玩埋得老翻TASC 1啦!
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 4-4-2007 20:29 發表

Com咩Tec吖...! 玩得老翻頭盔,咪順便玩埋得老翻TASC 1啦!
想請問呢
tasc 1係點既樣既呀??
邊度有既呀??
貴既嗎
死啦....乜野都唔識tim

19 12
發新話題