發新話題

Metal Body俾SIG 552 Commando

回覆 #1 AJM 的帖子

衰佬你終於都中埋SIG毒喇?!
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 10-4-2007 05:50 發表
衰佬你終於都中埋SIG毒喇?!
自動中毒,無衰人毒害我。
先撩者賤,打死無怨。

解咗毒未先?

引用:
原帖由 14692 於 10-4-2007 06:36 發表
解咗毒未先?
舒服晒,明天接佢返總部,因為個gunsmith要換金身。
先撩者賤,打死無怨。

恭喜哂

引用:
原帖由 14692 於 10-4-2007 06:42 發表
恭喜哂

同呢枝一樣except the scope.
先撩者賤,打死無怨。

請問一下原裝SG552怎樣上瞄
現在光溜溜的不好看

引用:
原帖由 CLos3r 於 10-4-2007 18:44 發表
現在光溜溜的不好看
上瞄?

引用:
原帖由 CLos3r 於 10-4-2007 18:44 發表
現在光溜溜的不好看
買鏡橋...

朋友可唔可以用番正常中文?"上瞄"唔係個個睇得明...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

我成日打game時都見到自己用的~~~
最後支552我都係鍾意佢一絲不掛~
所以如果金身有marking我有會考慮下~~~
sig毒我中得不淺...
支老馬p226我都換左$1700的金身...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 伯言 於 10-4-2007 19:05 發表

買鏡橋...

朋友可唔可以用番正常中文?"上瞄"唔係個個睇得明...
ok
個問題原本想o係大陸wargame網問
不過唔識轉簡體所以直接copy黎呢度
真係唔好意思

再問一下呢個鏡橋係點固定?

因為睇到第一頁個金身
果條鏡橋似乎用三口螺絲固定佢
thx師兄

引用:
原帖由 CLos3r 於 10-4-2007 19:58 發表

再問一下呢個鏡橋係點固定?

因為睇到第一頁個金身
果條鏡橋似乎用三口螺絲固定佢
thx師兄
一面入"荀"位
另一面用螺栓頂實

引用:
原帖由 westdog 於 10-4-2007 19:16 發表
我成日打game時都見到自己用的~~~
最後支552我都係鍾意佢一絲不掛~
所以如果金身有marking我有會考慮下~~~
sig毒我中得不淺...
支老馬p226我都換左$1700的金身...
我先先愛上SIG P226同P228係因為22SAS CRW有用,到而加又愛上SIG 552長鎗。

我枝MARUI SIG P226都換咗PGC金屬身,重做咗上滑架同下身唔同色。

先撩者賤,打死無怨。

我之前係睇X-FILES ~
佢地係用P228~當時我係愛上P228先~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

今日接咗枝SIG 552 Commando返我總部(總部=House),要vertical grip好定唔要好睇啲呢?
先撩者賤,打死無怨。

發新話題