48 1234
發新話題

佢2個咁樣咩意思

佢2個咁樣咩意思

話說聽日我同班朋友去沙灘
但係前幾日我阿公過左身 搞到我咩mood都無哂
跟住我就同我gf講我唔去
佢都ok無問題
跟住問題黎喇   佢個fd話一定會搵條友replace我個位(佢仲要搵我gf個ex去)
佢仲好似好威咁同我gf講'做得你姊妹就唔會俾你一個去!'
我gf仲要話我聽日唔去就以後都唔好認佢

咁我而家可以點....

咁都無得體諒.......唔係ma.....

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 20:12 發表
佢都ok無問題
跟住問題黎喇   佢個fd話一定會搵條友replace我個位(佢仲要搵我gf個ex去)
佢仲好似好威咁同我gf講' ...
呢d女飛得啦,咩環境呀仲去玩

算把啦!比d男子氣概出泥!直頭電話都唔好聽佢。

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 20:12 發表
佢都ok無問題
佢仲好似好威咁同我gf講' ...
好有問題~!!!!
GF唔體諒你之如,仲緊樣做.............
太陽神

仲有:
我星期2要去青島 而家我野都未執

你同返佢講
依家你冇左個屋企人呀
佢唔陪你重要你陪佢去玩?
要同 ed bf 去?

一條路比佢
佢唔好去
佢聽日夠膽去就以後唔好搵你

如果唔係你唔飛左佢都唔係男人!

禁都唔體諒!一定要飛啦~
人有感情呀,,黑事當然係大晒啦....所以飛左佢

成件事,佢個fd好有問題
樓主話:"我gf仲要話我聽日唔去就以後都唔好認佢"~~~係唔係D  friend夾硬叫左佢EX去,而樓主女友又唔想應酬個EX,所以想叫樓主去,等佢EX唔好出現

不過,樓主條女呢個時候仲要唔企樓主呢便,一D都唔成熟,換過個都不為過丫,反正香港大把女仔

我有無mood唔重要(其實我同我公公關係唔可以話好close)
最緊要係我gf竟然同我講
'你知你聽日唔去後果會係咩啦!'
而個後果就係佢同佢條ex出去沙灘快活

叫佢一齊唔好去囉
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 21:25 發表
我有無mood唔重要(其實我同我公公關係唔可以話好close)
最緊要係我gf竟然同我講
'!'
而個後果就係佢同佢條ex出去沙灘快活
我會答:你知你聽日如果去嘅後果會係咩啦----------飛左佢

佢地講到唔去唔得

你應該同你女朋友講:[雖然我啊公無養大你,但係佢有份養大我,我啊公去世我心情已經唔係幾好,你而家仲要背住同人地出去玩,第時我地可能結婚,我諗我接受到你我屋企人都未必接受你!如果你仲要堅持的話不如分開比我冷靜下]

引用:
原帖由 豬肥 於 23-8-2009 21:31 發表
佢地講到唔去唔得
佢唔尊重你,你就唔洗尊重佢

48 1234
發新話題