發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:51 發表
難道你又知道?請看第14條
佢除左同人用 D 唔中唔英既填字遊戲撐 , 仲識做 D 乜丫

佢係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講
淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~

打game時候 laser是用來同隊友通消息 指示位置的
但係如果唔小心 會照到其他人隻眼 造成傷害 很危險阿
所以打game的話少用為妙
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:54 發表
少爺? 我估cgf唔受自大 無品的少爺 不過姑爺仔唔算
之前有班 十膠 係 uwants 教而不善 , 口舌招尤 , 結果身教到而家聽聽話話

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:56 發表

佢除左同人用 D 唔中唔英既填字遊戲撐 , 仲識做 D 乜丫

佢係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講
淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~
要多謝神啊  當佢要自已一個人 無錢無人幫的時候 就會覺得現在好好啦 我有次去camp 有個同學啊媽唔俾佢去 話怕佢受傷 這就叫好環境?
受不了苦的人永遠不會成功

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:34 發表

富蘭克林 , 莫札特 ....... (逐個數 ?? 自己去 search)

唔夠人講諗住係呢 D 小事抽秤 ??

你 93 年 , 你今年 16 歲 , 夠唔夠疆同我 16 歲做既事比 ??
富蘭克林 , 莫札特 .......??

all of them are famous people, but how many famous people in 500,000,000,0 people

93 年 is fake
我今年10 year`s old
你gum無恥, you can say ` I earn $10000000000 in 1 day`
Compare with  無恥人 such as you? My shame.
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -5 konglish 24-8-2009 22:39
  • gtoray 金錢 -5 konglish 24-8-2009 22:39
我真係好好人!

[廣告時間] 玩laser 請到Laser Zxxx [/廣告時間]

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 24-8-2009 14:00 發表
[廣告時間] 玩laser 請到Laser Zxxx [/廣告時間]

果度都冇5mw laser...

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:59 發表

之前有班 十膠 係 uwants 教而不善 , 口舌招尤 , 結果身教到而家聽聽話話
原來果時十膠出黎切J謝天下係單爺造既事

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:59 發表

all of them are famous people, but how many famous people in 500,000,000,0 people

你gum無恥, you can say ` I earn $1000000000 ...
你又知佢講大話? 要知真唔真就打game啦

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:59 發表

你gum無恥, you can say ` I earn $10000000000 in 1 day`
Compare with  無恥人 such as you? My shame

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:03 發表

你又知佢講大話? 要知真唔真就打game啦
買多兩個托

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:03 發表

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??
其實係唔係膠登來了  小朋友 lcy神同你可能係兄弟

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 14:04 發表

買多兩個托
劍魚定刺刀好呢

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 14:04 發表

買多兩個托
唔係木板咩

不如cgf搞個挑戰賽la,一人挑佢一樣強項,睇佢邊樣得

發新話題