發新話題

Gas blowback M系列鎗款貼圖區(請勿吹水)

[quote]原帖由 F22 於 27-11-2009 09:17 發表

Prime身只可以用番Prime個ambi mag release咋............ 用得Prime身都無謂慳

附件

27-11-2009 19:45

Bolt Catch.jpg (99.21 KB)

27-11-2009 19:45

GP改

Bolt Catch.jpg

附件

27-11-2009 21:24

小弟支鎗Prime和KA body

附件

27-11-2009 23:50

引用:
原帖由 ohnavi 於 27-11-2009 12:50 發表

師兄想問下條骨同火帽係咩牌子?
都係GP ,順帶一提個火帽做法:只耍用1500幼砂紙濕

附件

28-11-2009 07:00

引用:
原帖由 0050100 於 27-11-2009 19:45 發表

全支最敗筆Bolt Catch起角.無理由師兄攪唔掂!
因為我係成套prime件買返

del

冇其他師兄咁靚

[quote]原帖由 F22 於 28-11-2009 07:00 發表

都係GP ,順帶一提個火帽做法:只耍用1500幼砂紙濕

回覆 144# 的帖子

VFC 好似做得唔錯, 不過好似冇得散買. vfc 個隻再diy 應該幾正. 起碼有做返個"粒"位.

引用:
原帖由 jpg 於 30-11-2009 12:55 發表
VFC 好似做得唔錯, 不過好似冇得散買. vfc 個隻再diy 應該幾正. 起碼有做返個"粒"位.
係呀最靚係果隻,Dboy係次選,
不過小弟已經問過無得散賣,
除非甘岩又有支pdw啦

引用:
原帖由 ohnavi 於 30-11-2009 13:00 發表

係呀最靚係果隻,Dboy係次選,
不過小弟已經問過無得散賣,
除非甘岩又有支pdw啦
VFC PDW我有呀,咁但係

原來"短"一樣能夠令人興奮~

附件

30-11-2009 20:03

30-11-2009 20:03

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

[quote]原帖由 F22 於 30-11-2009 18:59 發表

VFC PDW我有呀,咁但係

回覆 149# 的帖子

自己買個gp 再diy 啦. 搵d 細銼慢慢挫返個位出呢啦. 係就係有難度, 不過要靚冇計.

發新話題