發新話題

不日放映~Shooter!!辣手槍~

引用:
原帖由 傻仔 於 11-4-2007 16:57 發表

打手槍?!
師兄,你ge言論有d意識不良喎~
打手槍意識不良??

引用:
原帖由 bravohk 於 11-4-2007 17:34 發表

打手槍意識不良??
諗埋一邊果個仲不良.....咁多人睇到得佢覺得不良
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

打手槍Game,意識不良

引用:
原帖由 bravohk 於 11-4-2007 17:39 發表
打手槍Game,意識不良
呢套戲仲要用"辣"既添 , 咪早應該判做3級片 ?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 11-4-2007 17:41 發表

呢套戲仲要用"辣"既添 , 咪早應該判做3級片 ?
三級果套系"咸手槍"~

引用:
原帖由 airbone173 於 11-4-2007 16:58 發表

好似美國犯罪使上一些著名狙擊殺人犯都係USMC sniper背境,
電影「Full Metal Jacket」有提及......
all marines are rifleman.....

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 11-4-2007 10:04 發表

really??!  that's soo great
btw, some sniper will carry m14, usually in a sniper team.
拎 M14 果 d 兵都唔係兩人一組,冇 observer
跟大隊前進,唔係自已兩人小隊行動
只係一隊入面 ge 長矩火力支援
雖則 M14 係足以作狙擊用
但配套以至應用都唔係美軍制式狙擊槍

引用:
原帖由 ivan_31 於 10-4-2007 19:43 發表

因為兩個主角都係美國人做
jude law 係英國人
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 11-4-2007 21:13 發表

jude law 係英國人
咁應該話兩個主角母語都係英文先岩

引用:
原帖由 gtoray 於 11-4-2007 21:09 發表

拎 M14 果 d 兵都唔係兩人一組,冇 observer
跟大隊前進,唔係自已兩人小隊行動
只係一隊入面 ge 長矩火力支援
雖則 M14 係足以作狙擊用
但配套以至應用都唔係美軍制式狙擊槍
ohh... but nvm... cat just answer what i wanna know - Snipers can wear glasses

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 11-4-2007 23:54 發表

ohh... but nvm... cat just answer what i wanna know - Snipers can wear glasses
眼鏡都有issue架 ~

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 11-4-2007 23:54 發表

我就估唔得喇
比我揀都揀個視力良好o架啦
如果是但拎支 M14 就話係 sniper 就冇o野講啦

引用:
原帖由 gtoray 於 12-4-2007 00:15 發表

我就估唔得喇
我估咋 , 因為印象中狙擊手第一關係普通步槍打靶成績而已

引用:
原帖由 gtoray 於 12-4-2007 00:15 發表

我就估唔得喇
拎M14 not = sniper, i'm just saying some1 looks like sniper and uses the m14

引用:
原帖由 皇家御貓 於 12-4-2007 00:17 發表

我估咋 , 因為印象中狙擊手第一關係普通步槍打靶成績而已
\
but can he attend the sniper school if he becomes an expert marksman in basic training? (have you play AA)

發新話題