75 12345
發新話題

唉唉唉.... 錯左冇得番轉頭=[

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:00 發表

假如 你真係好喜歡而家既a 好認真咁準備同佢一直響埋一齊
就會發現你當初呢個開始既方法真係好愚蠢
因為某年某月某日當a發現左 你地就即時玩完.....
係一個極具傷害既炸彈...
到時 係已經冇得後悔了...
;ar ...
芝姐  咁你有冇d咩好建議呀?

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 20:06 發表

芝姐  咁你有冇d咩好建議呀?
我有建議 不過我都唔知好唔好
嗯...
我個人相信坦白從寬
如果你有把握 找一個適合既時候地點
同佢講出呢件心事
當然你要有佢接受唔到既準備 因為你確實做錯左

可以認真咁同佢講 "有件好大既心事關係到我倆既感情 我越來越喜歡你所以決定坦白同你講 希望得到你既原諒"
再講番成件事既始末
最後一定要俾佢知你好後悔 因為呢段咁好既感情因為你既錯 有一個咁差既開始 但係你仍然希望可以同佢有一個美好既結局~

如果佢原諒你 你再哄下佢 話"嗯 我地而家分手"
之後要即刻極快咁接住話 "可唔可以做我女朋友?"(之類表白說話)
就當係換一個真正屬於你地兩個人only既新開始..

sorry...我..好似作緊小說...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:00 發表

假如 你真係好喜歡而家既a 好認真咁準備同佢一直響埋一齊
就會發現你當初呢個開始既方法真係好愚蠢
因為某年某月某日當a發現左 你地就即時玩完.....
係一個極具傷害既炸彈...
到時 係已經冇得後悔了...
;ar ...
我又覺得未必ge
而且, 樓主你家下鍾意佢, 以後都對佢好就得ga啦
咩都要赤裸裸咁坦誠相對未必係好事

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:50 發表

有件好大既心事關係到我倆既感情 我越來越喜歡你所以決定坦白同你講 希望得到你既原諒"
再講番成件事既始末
最後一定要俾佢知你好後悔 因為呢段咁好既感情因為你既錯 有一個咁差既開始 但係你仍然希望可以同佢有一個美好既結局~

如果佢原諒你 你再哄下佢 話"嗯 我地而家分手"
之後要即刻極快咁接住話 "可唔可以做我女朋友?"(之類表白說話)
就當係換一個真正屬於你地兩個人only既新開始..

sorry...我..好似作緊小說......
妳睇台劇太多了吧....

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 20:59 發表

妳睇台劇太多了吧....

近日確實係多左~~

不過我都係認為坦白好

人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 21:01 發表

近日確實係多左~~

不過我都係認為坦白好
我覺得有事坦白真係會冇咁好
我照你咁做  我怕佢ge反應唔知會係咩
但係如果佢唔原諒呢

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 22:00 發表

但係如果佢唔原諒呢
hmmm..
咁之前做錯左嘛 唔錯都錯左 唯有認囉
如果佢發現 早過你解釋 死梗架喎~
仲死得大大獲添
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 22:02 發表

hmmm..
咁之前做錯左嘛 唔錯都錯左 唯有認囉
如果佢發現 早過你解釋 死梗架喎~
仲死得大大獲添
嗚.....
唉  成日都生在福中不知福
好ge時候唔珍惜  衰左先黎後悔
到依家都唔知講唔講好  我好細膽好驚

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 22:00 發表

但係如果佢唔原諒呢
唔好傻啦....
唔係真係講下ma.....

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 22:11 發表

唔好傻啦....
唔係真係講下ma.....
咁我覺得有是假ge仲好過真
真ge反而仲傷.........
不過其實我都唔夠膽同a講大話
好惡嫁佢

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 22:17 發表

咁我覺得有是假ge仲好過真
真ge反而仲傷.........
不過其實我都唔夠膽同a講大話
好惡嫁佢
哎呀..
冷靜冷靜~~
呢d事 唔急既
慢慢來 攝高枕頭諗清楚~
太衝動會誤大事~
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 22:23 發表

哎呀..
冷靜冷靜~~
呢d事 唔急既
慢慢來 攝高枕頭諗清楚~
太衝動會誤大事~
嗯嗯...  睇黎都係講左好d
不過都係日後ge事
聽日入camp  慢慢諗清楚先

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 22:27 發表

不過都係日後ge事
咁你分硬手都得喇
我聽到到想星你兩巴
你估下佢接唔接受到?

引用:
原帖由 kennard 於 9-9-2009 22:27 發表

不過都係日後ge事
入camp  
唔通係果個
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

師兄,細佬講野直腸直肚,唔好介意
肥龍師兄,小弟就建議你唔好講la,講真果句,好玩唔玩,拎感情泥玩??會唔會賤格左少少呢??你一講,一定分手,你話A小姐禁惡,佢兜巴星大巴大巴咁星你都有之......如果你唔想分手,就唔好講,如果你個Ex爆大獲既,你就同A小姐講:「佢嬲我唔要佢,佢宜家想離間我地既感情,唔好信佢。」冇錯,係狗D賤格D,但你唔想分手冇辦法,但如果你話你要"冷"偉大做正人君子既,你咪同A小姐講事實law,但到時比人兜巴星唔好後悔呀

75 12345
發新話題