34 123
發新話題

好後侮既事

好後侮既事

大家有無做過令自己好後侮既事呢?

話說以前中五果陣 有一個女仔 我同佢好好傾
我同佢係某團隊既隊員 步操完佢成曰都會主動約我一齊食飯

有一日喺西貢去camp 夜晚大家煮飯果陣佢話想去廁所
因為去廁所要落一條小山路落山 果度又黑 隔好遠先有一支燈 我就陪佢去廁所 我又可以順便去埋

之後我地一齊回程行果條黑路果陣 佢突然捉住我隻手 仲i落我度
我一時嚇親fing開咗佢...佢呆咗望住我 之後佢眼濕濕自己跑走咗

之後我覺得我真係hurt到佢 成個行程都好想同佢講對唔住
其實我都好鐘意佢 我覺得自己好無用...

直到而家我仲係有時仲會諗番起 個心好唔舒服

引用:
原帖由 Anonymous 於 9-9-2009 19:59 發表
大家有無做過令自己好後侮既事呢?

話說以前中五果陣 有一個女仔 我同佢好好傾
我同佢係某團隊既隊員 佢成曰都會約我一齊食飯

有一日喺西貢去camp 夜晚大家 ...
你地而家仲有冇聯絡呀?
其實如果當時 響個camp度果段時候
仲有好多補救既方法...
不過...
如果事隔多年...就...
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:02 發表

你地而家仲有冇聯絡呀?
其實如果當時 響個camp度果段時候
仲有好多補救既方法...
不過...
如果事隔多年...就...
我有佢電話
不過已經太遲 我真係好...

所以我先講出黎...件事放左响心兩年啦...

引用:
原帖由 Anonymous 於 9-9-2009 20:08 發表

我有佢電話
不過已經太遲 我真係好...

所以我先講出黎...件事放左响心兩年啦...
以男仔來講, 如果無意識個女仔會咁做再加上咁既環境, 有你咁既反應唔出奇...

問題係...點解你會無追去同她say sorry? 如果她知道你係一時赫到而fing開她既應該會無野, 就算你唔係想之後追她都好, 起碼仲係朋友唔監介

wa......你真係.....不解溫柔

咁你仲鍾唔鍾意個女仔?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 9-9-2009 20:13 發表

以男仔來講, 如果無意識個女仔會咁做再加上咁既環境, 有你咁既反應唔出奇...

問題係...點解你會無追去同她say sorry? 如果她知道你係一時赫到而fing開她既應該會無野, 就算你唔係想之後追她都好, 起碼仲係朋友 ...
係...我果陣係第一次遇到呢啲事... 我又鼓唔起勇氣say sorry...

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 20:19 發表
wa......你真係.....不解溫柔

咁你仲鍾唔鍾意個女仔?
我仲係好鍾意 成日都會諗起佢個樣

引用:
原帖由 Anonymous 於 9-9-2009 20:22 發表

我仲係好鍾意 成日都會諗起佢個樣
追佢lor
做咩je

引用:
原帖由 gtoray 於 9-9-2009 20:28 發表

追佢lor
做咩jeoke" />
如果我打俾佢 雖然件事過咗一段時間 佢仲會唔會...

如果咁講我都做過一D後悔既事...

個陣中四
同個中一既女仔差D一齊(希望大家比比面唔好講年齡問題...)
差D就係因為我冇打返比佢...

事原係...有一日放學落勁大雨
佢有個FD行埋黎問我有冇帶遮...期間見到佢就落到黎
我即時完成同佢個FD既對話諗住同佢傾計...

但係佢一枝箭咁走左...
返到屋企打比佢~~原來係因為佢以我媾佢個FD...仲叫我以後唔好打比佢...
就係咁...試過幾次之後...我放棄左...

之後再過幾年~~~
有一次唔小心打左比佢(算有少少人為...不過係向唔知情下打左去...)
由於唔知打左去...佢打返黎問我搵佢咩事...
我剩係話冇...之後又收左線冇再搵大家...

而家剩係向MSN傾下計...
講真真係幾唔開心...而家女朋友仲要係佢D FD~~~

或者可能係得唔到先係最好既關係...
總係覺得佢比我女朋友更好~~~不過除左得閒煩下佢之外...
我相信唔會再返媾佢嫁啦...而家女朋友太好啦............

唔匿名...但係大家唔好亂UP野...唔該~

如果真係想追番
你要揀番個岩既時間 誠懇d解釋番之前既事
入番『突然捉住我隻手 仲i落我度』既方法表白!!

不過要小心確定佢而家對你仲係唔係.....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 COOL 於 9-9-2009 20:35 發表
如果咁講我都做過一D後悔既事...

個陣中四
同個中一既女仔差D一齊(希望大家比比面唔好講年齡問題...)
差D就係因為我冇打返比佢...

事原係...有一日放學落勁大雨
佢有個FD行埋黎問我有冇帶遮...期間見到佢就 ...
得唔到既總係覺得比較好...
細心d 回想番而家身邊果個 同 幻想既果個比
其實身邊果個都有好多優點 係幻想果個做唔到既~
至少 身邊果個好愛你^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Anonymous 於 9-9-2009 20:34 發表

如果我打俾佢 雖然件事過咗一段時間 佢仲會唔會...
依家係你後悔哎嘛~
係你心啩啩ma
當日已經衰到冇人有
依家都仲要縮下縮下?!

你係咪男人嚟ga?
係, 就比返d咁多勇氣

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:35 發表
如果真係想追番

我會試下約番佢出黎聚舊先 當面講好啲...

引用:
原帖由 阿芝 於 9-9-2009 20:35 發表
如果真係想追番

佢仲係唔係,唔係最重要
最重要係了左個心結

34 123
發新話題