32 123
發新話題

井勝GBB M4 2009 版本 (開箱文+圖片)

井勝GBB M4 2009 版本 (開箱文+圖片)

轉貼自軍火酷會員 Ich_heisse_Joe 的主題 , 特此感謝

上週五晚上原本預計要帶回井勝的 M4 GBB 2009 版,
無奈現場的兩把槍(井勝的原廠槍機, 非 RA 客制版)
都有歇小瑕疵; 一把無彈後定不確實, 另一把退彈夾
鈕老是會卡住, 無法回彈. 索性做罷, 老闆答應要再
從 RA 調貨過來, 讓我試試看.
於是, 就在昨天, 井勝的 M4 GBB 2009 RA 客制版,
就被我帶回家了 (貴了 4000 元  )

Inokatsu M4 GBB 2009 version!!!

RA 客制版的貼紙

Colt 授權刻印的貼紙

開箱囉~~~
內有槍本體, 四片戰術魚骨護片, 轉接頭及
RA 槍機調整工具

刻字

RA 客制版才有的紅色  hop up 橡皮, 整組 Hop up 座及精密內管
本帖最近評分記錄
  • -l- 威望 +20 相片分享 15-9-2009 14:02
  • -l- 金錢 +20 相片分享 15-9-2009 14:02
塑膠戰隊

可唔可以睇下條開模線啊?
太陽神

槍機上方, 連接瓦斯導管的洞, 也有實作出來
(裝飾用的瓦斯導管)

上機匣的瓦斯導管

槍機拉柄; 前端亦有孔, 可穿過瓦斯導管

http://www.arms-cool.net/forum/v ... 3826&highlight= (原文)

塑膠戰隊

會唔會又係碎彈機...?

條開模線有冇修正左?
太陽神

引用:
原帖由 gtoray 於 14-9-2009 22:40 發表
會唔會又係碎彈機...?
原裝唔敢講 , ratech 改裝版應該唔會掛
塑膠戰隊

感謝師兄分享

引用:
原帖由 PMX 於 14-9-2009 22:42 發表

原裝唔敢講 , ratech 改裝版應該唔會掛
RA的話應該減少左好多.
睇黎我完成左prime GBB後,
如果條開模線搞番好,
我又一project了.

太陽神

Wow this should be the new generation Inokatsu GBB M4! From the looks it had improved a lot. Should try one...

引用:
原帖由 Castlevania 於 14-9-2009 22:46 發表

RA的話應該減少左好多.
睇黎我完成左prime GBB後,應該又一project了.VFC定井勝好?
說真的 , 若不是太著急 , 還是等VFC 出來後一起比較吧
塑膠戰隊

Last time a shop I went have said they stop production! That's why I brought two! Yes stop production ...(the old M4) but didn't stop for the new one....

VFC快D出啦~
小弟諗住買支井勝/VFC黎粗打.
prime就用黎影相~
太陽神

好有味道 ...........

引用:
原帖由 Castlevania 於 14-9-2009 22:41 發表
條開模線有冇修正左?

These guns (chicken) accessories (soy sauce).....$$$$$$ fly out from the pocket!

32 123
發新話題