發新話題

井勝GBB M4 2009 版本 (開箱文+圖片)

又一把有錢人玩具
..............

引用:
原帖由 Kane 於 14-9-2009 23:15 發表

好眼力.
睇黎井勝佢想出多水叫做開模線修正版.
太陽神

各位前輩, 小弟有些問題想問
請問 ' 開模線' 是否已修正有對支槍有什麼影響呢??
所謂的RA客製版跟平時的版本有什麼分別呢???
為什麼稱這支 GBB 造 碎彈機呢???是不是因為個 ' 開模線 ' 呢??可否教一下小弟原因何在??

多謝各位前輩的解答

引用:
原帖由 NARUSEGAWA 於 14-9-2009 23:33 發表
各位前輩, 小弟有些問題想問
請問 ' 開模線' 是否已修正有對支槍有什麼影響呢??
所謂的RA客製版跟平時的版本有什麼分別呢???
為什麼稱這支 GBB 造 碎彈機呢???是不是因為個 ' 開模線 ' 呢??可否教一下小弟原因何在 ...
開模線是指外覲上,井勝有個位做錯了.
唔知係唔係佢見到真槍上有呢條線所以佢都做埋出黎.
所有野都係等井勝佢自己解話啦.
太陽神

引用:
原帖由 Predator 於 14-9-2009 23:21 發表
又一把有錢人玩具
係一把有錢至買得起,買左又要比人笑的玩具.

我地咪好開心, 因為我地呢班朋友堅有一兩支拿住比人笑! 我過Friend買左5支(勁改3支)! 咪笑死啲人! 不過我地啲井勝支支都打得又睇得.

唔知HK黎貨會食咩價呢.........
希望會修改左D開模線啦~
太陽神

引用:
原帖由 rho837 於 15-9-2009 11:50 發表
我地咪好開心, 因為我地呢班朋友堅有一兩支拿住比人笑! 我過Friend買左5支(勁改3支)! 咪笑死啲人! 不過我地啲井勝支支都打得又睇得.
呢支有鬆動錢一定會買

係喎.井勝支AKS 74UMTW.

有冇消息?
太陽神

引用:
原帖由 rho837 於 15-9-2009 11:50 發表
師兄,有幾打得呢又?計J定計照頭卜呀?我個支真係把鬼,
攪極都係單發,又打唔死人,得個擺字.真係想見識下個Friend果5支井勝囉!

引用:
原帖由 Castlevania 於 15-9-2009 15:01 發表
係喎.井勝支AKS 74UMTW.

有冇消息?
冇晒
又話MP5,又話AUG,又話AK,仲講埋M240
結果無晒消息
其實如果佢枝AUG出得成,咁G36都應該唔遠

0050100 祝你好運, 我同我啲朋友過啲支支冇問題, 香港大把玩具比你揀! 你唔想比人笑咪玩國九.....

卜頭我會用掍, M4一定唔掂, AK卜頭會好過M4好多! 乜井勝打死過人咪??? 就算唔打得當Dummy玩都好過平過支hobbyfix m4好多!

我過FRIEND("拒"揸997上班過類人)拒話五支都係講$30,000.00買支de-act都要兩皮. 任你改都平過用啲土砲dummy同de-act or hobbyfix....

講吓笑0050100...

今期RA-Tech出呢支會好好多! 支支GBB M4 我地都有! 比較打得都係WE好啲啲.

其實# 勝唔係話唔打得, 只不過要左換右換姐

請問師兄怎分客制板?
槍街Q記個枝係唔係客制板?
同埋枝野係唔係只能上WA/AGm彈夾,炸彈甲可上嗎?謝謝

引用:
原帖由 狙神 於 19-9-2009 01:22 發表
請問師兄怎分客制板?
槍街Q記個枝係唔係客制板?
同埋枝野係唔係只能上WA/AGm彈夾,炸彈甲可上嗎?謝謝
客製版全槍RA補品, 個盒多張貼紙,
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

發新話題