29 12
發新話題

美軍真係要學下點揸車

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-4-2007 10:29 發表
你試下香港POLICE要去執行警務果時好似佢地咁.....比人插足三日頭版都似
我真係見過eu 抽頭"翼" 線行車..........
好彩對面無車撞埋黎

引用:
原帖由 華田 於 18-4-2007 01:01 發表

我真係見過eu 抽頭"翼" 線行車..........
好彩對面無車撞埋黎
嚮郊區經常發生
冇乜特別

被撞民眾:美佬大0西呀!!

武裝份子:嗯,把這傢伙幹掉應該會令我們得到民眾支持的 ,好,就把它定為下次IED的目標吧.

它令我看到真正的"推車"

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

串得過火位喇喺人地地方打橫行

引用:
原帖由 gtoray 於 18-4-2007 01:06 發表

嚮郊區經常發生
冇乜特別
夜晚十點左右係富善村街市對出馬路.....
仲有好多的士, 接駁巴, 巴士......

勁,hk police should 學下
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 華田 於 20-4-2007 04:56 發表

夜晚十點左右係富善村街市對出馬路.....
仲有好多的士, 接駁巴, 巴士......
發生咩事 我響果樹返學的

回覆 #13 HearbreakOne 的帖子

你睇一日佢地俾幾多人投訴就知佢地平時點對人ga la....
真係當自己大q哂咁...

引用:
原帖由 Boniface 於 23-4-2007 14:53 發表
你睇一日佢地俾幾多人投訴就知佢地平時點對人ga la....
真係當自己大q哂咁...
所以我開始明白到為什麼這麼多悍馬被IED伏撃了.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

大家試想想他停下數秒後的後果

回覆 #16 華田 的帖子

其實我覺得香港應該要跟北美...
北美如果見到緊急車輛,你應該pull over,俾佢行左先...
如果你唔停,警察有權抄你

引用:
原帖由 Boniface 於 29-4-2007 16:44 發表
其實我覺得香港應該要跟北美...
北美如果見到緊急車輛,你應該pull over,俾佢行左先...
如果你唔停,警察有權抄你
i think you have to ga bor...
except 警察有權抄你 (i think)

但係香港我未見過...
人地警車響緊,隔離左右個d照行,唔會停埋一邊

在一個全民皆兵的地方
你一停車
你唔知任何一個行埋黎既
會唔會係你車底放個Dirty Boom
到時你就可以Go Home Soon!

29 12
發新話題