21 12
發新話題

好開心!!!!!

好開心!!!!!

今日跟校隊出去打hockey
去左間男女校
嘩!!女女啊(我讀男校)
之後我扭親
佢地有first aid扶我去medic rm
咦….靚靚wor ….
之後傾左40min ….
交換左電話  ….
陣間打去先 …..

睇黎你呢幾個月都可能係咁傷...
之後借D咦去搵下人呀...

最後可能荷包都傷~~~
不過希望你~~~卡卡

引用:
原帖由 COOL 於 27-11-2009 02:22 發表
睇黎你呢幾個月都可能係咁傷...
之後借D咦去搵下人呀...

最後可能荷包都傷~~~
不過希望你~~~卡卡
從邊到跌倒, 就從邊到起身 我唔信次次都失敗.....

回覆 3# 的帖子

yes

field hockey or ice hockey?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 27-11-2009 04:47 發表
field hockey or ice hockey?
sure field hockey...here is freezing cold

乘機呀

引用:
原帖由 Boniface 於 27-11-2009 14:01 發表
乘機呀
把握機會

引用:
原帖由 crazyjustin1117 於 27-11-2009 05:07 發表

sure field hockey...here is freezing cold
我以前都係field hockey校隊,玩左兩年,真係仆到成腳傷
(當年其實都係為溝女先玩hockey)

講真玩hockey o個d都幾型
當年練波隔離場玩hockey, 真係幾得~~
但其實係睇唔到個樣ga囉....

引用:
原帖由 boni 於 28-11-2009 01:02 發表
講真玩hockey o個d都幾型
當年練波隔離場玩hockey, 真係幾得~~
但其實係睇唔到個樣ga囉....
睇唔到個樣?

我果時係有個靚女係girl's hockey果邊,但比賽果d係boys同girls一齊出(個個星期比賽都要去其他城市,我果度係超小鎮仔)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 28-11-2009 01:14 發表

睇唔到個樣?

我果時係有個靚女係girl's hockey果邊,但比賽果d係boys同girls一齊出(個個星期比賽都要去其他城市,我果度係超小鎮仔)
隔住個網睇唔清, 但係好型囉 ... wkakakka (好矛盾呢~)

引用:
原帖由 ZaMaR 於 27-11-2009 22:31 發表

我以前都係field hockey校隊,玩左兩年,真係仆到成腳傷
(當年其實都係為溝女先玩hockey)
其實我覺得玩hockey比玩rugby/football 更易識女仔
Rugby: 多人(認唔到), 暴力(扣分)......
Football: 太普通
Hockey少人玩......神秘感

春天又來了

21 12
發新話題