18 12
發新話題

萬分感激 !!!!!

萬分感激 !!!!!

今日我某位兄弟於18樓附近0既垃圾站拎左件垃圾俾我
小弟暫時無以為報,所以特意出 post 感謝依位兄弟

點解件垃圾有EAGAL個標誌 ??

越睇越靚添喎

重有 lifetime guarantee 添呀

多謝晒你呀
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

yahoo album havent provide direct link ga!!

海鮮兄弟感情真好
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

THX 版主
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

pls edit topic
with visible photos

冇圖既?
本來無一物, 何處惹塵埃

代加圖片

萬分感激 !!!!!

今日我某位兄弟於18樓附近0既垃圾站拎左件垃圾俾我
小弟暫時無以為報,所以特意出 post 感謝依位兄弟

點解件垃圾有EAGAL個標誌 ??

成日都有人曬垃圾.... |)

垃圾都要!??!

引用:
原帖由 hippies 於 17-4-2007 12:38 發表
垃圾都要!??!
EAGAL 個標誌... 咁肯定係垃圾.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 17-4-2007 12:41 發表

EAGAL 個標誌... 咁肯定係垃圾.
送件EAGAL垃圾過我吧!!

引用:
原帖由 Bird 於 17-4-2007 13:59 發表

送件EAGAL垃圾過我吧!!
Eagle 就話好野嗟, Eagal 你都要??

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 17-4-2007 14:43 發表

Eagle 就話好野嗟, Eagal 你都要??
Eagle ~~~~~~~~~~~~~錯字~~~~~~~~~~~~小佛佛玩野呀

引用:
原帖由 Bird 於 17-4-2007 14:48 發表

Eagle ~~~~~~~~~~~~~錯字~~~~~~~~~~~~小佛佛玩野呀
果然真係垃圾!!

我又想要垃圾,
我只收過郵包炸彈........

18 12
發新話題