發新話題

月曆定咸書?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-12-2009 00:37 發表

ban 我都得
我想慢慢折磨你

引用:
原帖由 lf2hooo 於 2009-12-11 12:30 AM 發表

大家?

1.得幾個傻he有speak

2.係d傻he輸唔起死雞撐飯蓋

3.不過有人唔傻
真係唔明你打咩,紅字既
係大家認同你講既野,你明唔明丫,你唔明出聲問囉
串贏人又點,駁到人又點,你都冇人認同,依度每個人都覺得你係度多舊魚,你明唔明丫
你感覺係咪有問題先,睇左眼先啦,我估你都係眼有事
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2009 00:38 發表

我想慢慢折磨你
慢慢睇住人折磨佢都係一件樂事......

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 00:38 發表

真係唔明你打咩,紅字既
串贏人又點,駁到人又點,你都冇人認同,依度每個人都覺得你係度多舊魚,你明唔明丫
我覺得佢係地球出現都係多一舊魚......

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 00:38 發表

真係唔明你打咩,紅字既
like

大家?

3.不過有人唔傻(ex:peter)
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -99 重複惡意發帖 11-12-2009 00:45
  • gtoray 金錢 -99 重複惡意發帖 11-12-2009 00:45
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-12-2009 12:41 AM 發表

like

大家?

又重発D回覆......
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2009 00:38 發表

我想慢慢折磨你
on 9 xi, 扣分就折磨?

You just have no balls to argue with me

loser
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -99 違規內容 11-12-2009 00:46
  • gtoray 金錢 -99 違規內容 11-12-2009 00:46
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-12-2009 23:51 發表
我冇讀過藝術, 不過係個鍾意藝術的人

大口氣? 係D人小小COMMENT都受唔到者

真正藝術家先可創作藝術? 我自問都係真正藝術家, 只因我鍾意藝術, 有藝術感.

沒靈魂無交流?不如話你唔識欣賞? visitor無體會無想像就可以話人亂用藝術呢個字? 一般大眾去到藝術館一定個個藝術品都有體會?
你係藝術家

我信你

偽術家呀嘛

PS.我覺得小弟在藝術/設計行業絕對夠分量,行頭,地位同經驗去"質疑"你的看法
我做左咁多年設計,從未識一個藝術家會讚自己有藝術感.
就慿呢一句,你繼續陶醉係自己的偽術世界吧la

仲有我想問你有無真正去過藝術 show / exhibiton?
可否列舉之
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-12-11 12:41 AM 發表

我覺得佢係地球出現都係多一舊魚......
舊魚係咪會影響海洋生態架,係就死囉

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-12-2009 00:44 發表

你係藝術家

我信你

偽術家呀嘛

PS.我覺得小弟在藝術/設計行業絕對夠分量,行頭,地位同經驗去"質疑"你的看法
就慿呢一句,你繼續陶醉係 ...
bonbon...唔好 waste gas....
佢有d問題ga...

引用:
原帖由 lf2hooo 於 2009-12-11 12:41 AM 發表

like

大家?

死雞撐飯蓋???
邊個先,係咪lf2hooo呢

http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%A6%96%E9%A0%81
請有興趣既師兄親盲神未比人ban前記錄低佢既「豊工偉績」啦

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2009 00:47 發表

bonbon...唔好 waste gas....
佢有d問題ga...
幫人教仔完畢
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-12-2009 00:44 發表

on 9 xi, 扣分就折磨?

You just have no balls to argue with me

loser
sorry, 大家!
我真係唔想轉貼呢幅圖
不過送比你真係好o岩~
you won, winner, champion

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-12-2009 12:44 AM 發表

你係藝術家

我信你

偽術家呀嘛

就慿呢一句,你繼續陶醉係 ...
同意,老師都教過做人別自誇自大啦!
你係咪人呀If2hooo!自誇自大到過哂界!

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

發新話題