發新話題

[投訴] 依家係咪要玩針對?:我無講粗口WO ,依家係咪唔比諗野定板主你諗多左?

係咪我要學長毛咁請人食蕉,定我親自打電話投訴,先有一個板主回應?

係咪我要學長毛咁請人食蕉,定我親自打電話投訴,先有一個板主回應?

#15 膠係咪粗口諧音?

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-12-2009 15:29 發表
有人突然膠左
#15 膠係咪粗口諧音?

引用:
原帖由 Zap 於 2009-12-14 03:31 PM 發表

Kane Sir is a good Man. No 膠!
好明顯依個唔係kane本人黎
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

發生d咩事?

機會我比左好多次你
唔肯改善, 仲繼續撩火頭

引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 15:32 發表
親自打電話投訴又點?
大家有眼睇
你成日撩火
我地苦口婆心同你講幾多次, 你都唔聽
cgf唔係你大曬

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2009 15:55 發表
機會我比左好多次你
唔肯改善, 仲繼續撩火頭
平時同你都冇乜兩句,但今次只可以講句......係咪對號入座都好呢的叫你自己攞黎既,大家有眼見你一向係呢樹既待人言論..
總版主們唔只一次對你好言相勸,呢的叫咎由自取....做野咪咁細路仔啦

引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 15:32 發表
你咁惡
邊個版主夠膽亂回應你?
我都唔係 24 小時 stanby 去服侍你
個topic 1453開, 一個小時已經回應你

依家跟據版規

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序。

就以下topic閣下之訊息
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
本人認為你有
侮辱/挑釁性字句、其他會員作出不敬行為及刻意擾亂論壇秩序

由於你之前已曾經被禁言3天
故此今次將禁言7天

我唔需要同你爭拗
你認為自己冇錯ge, 7 日之後可以依然固我
不過我對你ge容忍已經太多
今後都唔會再手軟

你響cgf咁耐, 我一直希望你可以合作, 自律
然而,老會員唔代表可以肆無忌憚

引用:
呢度唔同你私相授受
識版主唔洗守規矩?
識版主可以特別寸嘴?

原來人地打電話投訴就得,我打電話投訴就唔得,一壇 2制

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2009 16:31 發表

呢度唔同你私相授受
識版主唔洗守規矩?
識版主可以特別寸嘴?

/viewthread.php?tid=50719&extra=page%3D1 <====你係咪又搞錯左

引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 18:26 發表

你唔好生安白造
成日以為知好多o野啦
一係就講明d, 唔好誤導觀眾

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2009 18:31 發表

你唔好生安白造
成日以為知好多o野啦
一係就講明d, 唔好誤導觀眾
搞咩錯呢,又?
引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 18:29 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1  

引用:
原帖由 gtoray 於 14-12-2009 18:32 發表

搞咩錯呢,又?
本人認為你有
侮辱/挑釁性字句、其他會員作出不敬行為及刻意擾亂論壇秩序 <----邊句有,請問

發新話題