發新話題

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下(歡迎師姐參與討論)

好似我咁, 我唔會想拎住扎花周街行..........................

send去我屋企就唔同...

引用:
原帖由 Boniface 於 16-12-2009 02:19 發表
我果個收到我自己親手整既野仲開心
其實女仔會鍾意收男仔落手落腳整既禮物
我另一半早排考試溫書,我去煮左三餸一湯過佢食,佢開心到喊....
真係愛你既佢知你關心佢就好足夠

引用:
原帖由 odaan 於 16-12-2009 10:35 發表

好多女去到結左婚 , 都仲望收花
花 , 就係一種 "身份証" , 證明佢有人錫 , 明知屣錢人地都肯做

無錯 , 你講得岩 , 買粒鑽石抵過買花
但係就係因為花會謝 , 先顯得呢份禮物係 "新鮮"
不過衰 D 講 , 寧願 ...
花就係女人既愛的証明..

當年仲係好興金沙花果時,洗左3百去整左個24粒一扎比佢當情人節禮物
果時佢仲係讀緊書,佢d同學頂龍得一枝玫瑰,佢果扎有得睇有得玩有得食,恨死佢d朋友

而家諗番都覺得果時好低B
不過都幾開心架

引用:
原帖由 基爾芬 於 16-12-2009 13:23 發表
當年仲係好興金沙花果時,洗左3百去整左個24粒一扎比佢當情人節禮物
果時佢仲係讀緊書,佢d同學頂龍得一枝玫瑰,佢果扎有得睇有得玩有得食,恨死佢d朋友

而家諗番都覺得果時好低B
不過都幾開心架
低 B 野唔代表無用
睇你地咩年紀 , 咩環境

鑽石介子 未必好過 少少心思

引用:
原帖由 亞mac 於 16-12-2009 01:23 發表
好.!最主要系邊到買到2百蚊扎花
咁算唔算大扎 ?? 好景應該要67百呱....?

好老實講,你呢份就係心思
女仔收到真係好開心,尤其是呢個日子

http://siuhakfans.blogspot.com/

一手十支我諗差唔多啦

百合就貴d要300
屈金香仲要成350-380
唔連送
其實只要有心送咩都開心嫁啦

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

可能其實佢知唔洗咁貴ge
不過依然會好開心
有一次情人節我扮冇花冇禮物
只係帶佢去酒店食自肋餐
wa.....塊面黑到呀~~~~

其實,花我一早已經比左侍應, 禮物都 prepare左
當侍應送花埋來時
佢好開心, 特別開心係因為由谷底上返來~

引用:
原帖由 亞mac 於 16-12-2009 01:23 發表
好.!最主要系邊到買到2百蚊扎花
平日, 好多花檔(花墟仲平)d扎花都唔貴
都係 $150-$350 左右
btw. 我都有 2 年冇送花 lu~

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2009 18:02 發表

平日, 好多花檔(花墟仲平)d扎花都唔貴
都係 $150-$350 左右
btw. 我都有 2 年冇送花 lu~
咁下次平日去花虛 lu~

引用:
原帖由 boni 於 16-12-2009 11:18 發表
好似我咁, 我唔會想拎住扎花周街行..........................

因為重 ?? sweat

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2009 18:00 發表
可能其實佢知唔洗咁貴ge
不過依然會好開心
有一次情人節我扮冇花冇禮物
只係帶佢去酒店食自肋餐
wa.....塊面黑到呀~~~~

其實,花我一早已經比左侍應, 禮物都 prepare左
當侍應送花埋來時
佢好開心, 特別開心 ...
依下野激喎 , 有 $ 落袋!

引用:
原帖由 boni 於 16-12-2009 11:18 發表

有聽人講過, 女人收花其中一個滿足感係個男人幫佢拎住扎花周街行(示眾...? )

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2009 18:12 發表

有聽人講過, 女人收花其中一個滿足感係個男人幫佢拎住扎花周街行(示眾...? )
This is true.

發新話題