32 123
發新話題

真實世界有無泥樣野?

真實世界有無泥樣野?

http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=PROUD-ACC-SIGHT04_cat_Scope%20Accessories

真實世界有無泥樣野?
泥樣工具真係好正,非常實用``

引用:
原帖由 vnetvnet 於 19-4-2007 23:27 發表
-skip-
非常實用``
但係 wargame 公認(?)文化係唔比"撩槍"o既
所以得物無所用

引用:
原帖由 gtoray 於 19-4-2007 23:40 發表

但係 wargame 公認(?)文化係唔比"撩槍"o既
所以得物無所用
當鏡用, 睇完縮返入去...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 19-4-2007 23:41 發表

當鏡用, 睇完縮返入去...
見到人o既話好難忍手喎
而且瓜田李下

我同事有,用黎玩過下,鏡太細.難用

引用:
原帖由 gtoray 於 19-4-2007 23:44 發表

見到人o既話好難忍手喎
而且瓜田李下
其實伸支........牙醫鏡仔得ga 可...?

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-4-2007 00:04 發表

其實伸支........牙醫鏡仔得ga 可...?
又得喎, 下次試下先
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

牙醫鏡仔咁細支...

引用:
原帖由 伯言 於 20-4-2007 00:17 發表

又得喎, 下次試下先
用Check車底果d係未好d呢

回覆 #7 adrianyahk 的帖子

一碌棍仔 + 家居用品舖買既cheap cheap防盜鏡仔都做到
本來無一物, 何處惹塵埃

香口膠+刺刀+鏡

回覆 #13 rolex 的帖子

Saving Private Ryan
本來無一物, 何處惹塵埃

如果用牙醫鏡仔你起碼買多幾把去打~~~因為原裝力都打得爆架喇~~
同埋佢既可視面積真係好細~~
我係鴨記買過一把2inch x 4inch既返工用~果隻會好o的~~~

32 123
發新話題