59 1234
發新話題

[認真] 4年半...忘不了忘不了

4年半...忘不了忘不了

4年光陰,4年忙碌,用工作去麻醉....還忘不了,寂寞無人時,她的背影,笑聲,一切一切浮在腦中
4年來,敵不過24日的戀愛,與她24日的戀愛,換來4年的痛...

...師兄  我好同情你

短暫而燦爛, 令人難忘

除左同情你的遭遇,我真係唔知講咩好

我好羨慕你可以咁長情

24 日的愛情換來4年痛?

好似啲愛情小說/故事主角咁呀

放心, 總有一天女主角會被你找回

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 10-1-2010 21:03 發表
24 日的愛情換來4年痛?

好似啲愛情小說/故事主角咁呀

放心, 總有一天女主角會被你找回
24日...因為佢返香港放假而一齊,佢走左冇耐就分手,而家佢在外國有個毒男有錢男友...我憑咩...
本身我外型不為老一輩接受,佢父母當日睇我唔起,覺得我早出黎做野,唔係有錢人,佢會返來我身邊既或然率係低過0...
呢個係我4年來不停同自己講既事實...呢個事實,我唔想面對,卻日日要承受...

呢個女仔,令我迷過,亂過,錯過,...但我至今不曾後悔,只後悔當天正值失業,找唔到工搵唔到錢飛去外國找佢(唔係悔氣說話),...或許有一線希望

(本人唔係樓主)
不喜勿插
唔係想話師兄你
1、你諗真d啦愛唔係用$$$黎衡量咩毒男有錢男友呀如果佢係因為有個所謂毒男有錢男友而唔要你噤你仲諗黎做咩呢
2、睇唔睇得起你依一句係人地講嫁咩,世界上可以睇唔起你既人只有自己,其他外人講既嘢做既嘢根本唔使理
3、睇師兄噤長情佢唔要師兄你係佢損失,唔需要因為噤而自責自己當日正值失業無錢飛去外國找佢愛係二方面唔係單一方付
4、有無諗過佢點解唔黎搵師兄你

(師兄以上只係小弟既愚昧見解坦白講師兄你既經歷當初我都試過如果得罪師兄先行係度講聲sorry)
(我相信師兄第日一定有更好既女仔既)

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-1-2010 22:38 發表
(本人唔係樓主)
不喜勿插
唔係想話師兄你
1、你諗真d啦愛唔係用$$$黎衡量咩毒男有錢男友呀如果佢係因為有個所謂毒男有錢男友而唔要你噤你仲諗黎做咩呢
2、睇唔睇得起你依一句係人地講嫁咩,世界上可以睇唔起你既 ...
唔洗SORRY,你講既係有理的,問題係我硬是放唔低姐

樓主我都試過咁, 試下移開下視線e.g. work, sport parties , 可能有幫助

引用:
原帖由 crazyjustin1117 於 11-1-2010 00:12 發表
樓主我都試過咁, 試下移開下視線e.g. work, sport parties , 可能有幫助
呢位好明顯冇睇post....
引用:
原帖由 Anonymous 於 10-1-2010 19:28 發表
4年光陰,4年忙碌,用工作去麻醉....還忘不了,寂寞無人時,她的背影,笑聲,一切一切浮在腦中
4年來,敵不過24日的戀愛,與她24日的戀愛,換來4年的痛...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-1-2010 00:16 發表

呢位好明顯冇睇post....
sorry~~~Just up

咁 響呢4年半裡陪伴你過既女朋友呢? (如果你有)
佢好無辜架喎?
你又要4年來一直掛住同你24日既果位
又要同另一個一齊但係原來你愛既又唔係佢

你成日諗住 不如做個決定啦
一係就繼續等 搵機會去追番人
一係就真真正正放手 放低左先去搵過第二個

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-1-2010 23:45 發表

唔洗SORRY,你講既係有理的,問題係我硬是放唔低姐
放唔低又點?你可以做d乜野?

火花不等愛人 變幻太多
應該珍惜過程 還是結果
各自天涯 差點越過
無奈在排隊的偏那麼多

59 1234
發新話題