16 12
發新話題

[認真] 是否已成大錯?

是否已成大錯?

早在六月,我己和上一任分開了,說了三個多月也不能復合,最後9 月回了英國繼續學業。
12月時,我一再問,又被拒絕了。
有然後有另一人向我表白,我接受了。
數日後,上一任讓我知道了她還對我有感覺。
心中矛盾遲遲未能解決,還望各師兄指點。
謝謝各位。

做浪子

當然同e+果個啦
如果果個上一任仲對你有感覺
早就同你講和左啦
六月時果時佢唔珍惜你,和你分開
到e+仲話有感覺
唔係掛
(my feeling only)
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

專心一意啦.....你既然選擇咗依家果個就要一心一意...再唔係就就同依家果個講清講楚....被愛是最幸福嫁

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

情不能用推理 / 先後方式處理

你撫心自問 , 愛邊個 ?

我自己好認同一句說話...
「選你所愛,愛你所擇」

唔愛就唔好選
既然都選擇左.. 就要好好愛對方喇!!

you made the decision, then you stick to it
no regrats
this is the point of no return

多謝各位師兄,我會好好珍惜現任的

會唔會佢知你有新一個先返轉頭....

引用:
原帖由 mujiadam 於 14-1-2010 13:30 發表
會唔會佢知你有新一個先返轉頭....
似喇~

引用:
原帖由 gtoray 於 14-1-2010 14:02 發表

似喇~
瘦田冇人姦,姦開有人爭..........
有的女仔比較自私,你冇伴佢唔睬你,你有伴佢又會跳草裙舞..
被愛係幸福既,珍惜愛你既人啦...

i think is betta not to look back
also , if ur ex still cares abt u ? why she break up with u ?

回覆 1# 的帖子

錯不在你, 是在你的ex
好漢不吃回頭草, 嘿嘿~
不要讓你的ex對你存在任何希望
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-1-2010 17:06 發表

瘦田冇人姦,姦開有人爭..........
有的女仔比較自私,你冇伴佢唔睬你,你有伴佢又會跳草裙舞..
被愛係幸福既,珍惜愛你既人啦...
直情係啦平時理你都傻....到有危機就火箭發射
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實那時我ex是不知道的,不過由她吧。

16 12
發新話題