發新話題

結束了4年的感情....

結束了4年的感情....

都可以算係因了解而分開,大家同居了3年...
再一齊下去可能會產生更多問題...
但下星期小弟生日了...朋友又唔多,真係怕果種寂寞,現在晚上一個人訓都好唔慣........

你係唔慣午夜單Q , 定係唔慣無左佢起身邊 ?

分開左幾耐呢?
可能分開左您又會發覺佢重要

引用:
原帖由 於 27-1-2010 00:04 發表
你係唔慣午夜單Q , 定係唔慣無左佢起身邊 ?
...........前者..因為平時大家都要搵食,係得晚上得見到......

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2010 00:05 發表
分開左幾耐呢?
可能分開左您又會發覺佢重要
你當一星期啦.....但昨天先明確地分開

係咪上次踢波見到果個 ?

你都還好 , 起碼夜晚有得見

有d人真係日夜兩班 , 幾日先見一次架

引用:
原帖由 於 27-1-2010 00:13 發表
係咪上次踢波見到果個 ?

你都還好 , 起碼夜晚有得見

有d人真係日夜兩班 , 幾日先見一次架
而家都唔知可以講D咩.............

做左唔好後悔 , 後悔當初就唔好做

你做完又後悔 , 就算俾你一齊返

你敢唔敢講對方心裡面冇刺 ?

引用:
原帖由 於 27-1-2010 00:16 發表
做左唔好後悔 , 後悔當初就唔好做

你做完又後悔 , 就算俾你一齊返

你敢唔敢講對方心裡面冇刺 ?
....點講呢...我講左D問題出黎,想佢講,講講下佢話分手....其實我想佢後悔

我自從經歷左上次之後

我終於明白就算大家幾咁開心見誠

都唔係咩事都可以灘開黎講

引用:
原帖由 於 27-1-2010 00:22 發表
我自從經歷左上次之後

我終於明白就算大家幾咁開心見誠

都唔係咩事都可以灘開黎講
今次咪..一灘開就=灘牌...............問題係,我肯改,改左6成,佢就一成不變

算啦師兄 係既情況我都試過 開頭果1個月好唔習慣 之後就會冇野架喇
正如某人講過 一段感情流逝第二段感情正在黎臨 最重要比一個日子自己要重新開始 唔好一直沉淪

引用:
原帖由 lim731 於 27-1-2010 00:55 發表
算啦師兄 係既情況我都試過 開頭果1個月好唔習慣 之後就會冇野架喇
正如某人講過 一段感情流逝第二段感情正在黎臨 最重要比一個日子自己要重新開始 唔好一直沉淪
沉淪又唔會...只係...真係有種唔慣

引用:
原帖由 Anonymous 於 27-1-2010 01:13 發表

沉淪又唔會...只係...真係有種唔慣
轉變的野,開始的時候都係咁,相信師兄應該都諗通左d野,抱住重新出發的心態,好快會有唔同的感覺
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-1-2010 01:39 發表

轉變的野,開始的時候都係咁,相信師兄應該都諗通左d野,抱住重新出發的心態,好快會有唔同的感覺
多謝你

發新話題