發新話題

[認真] 完全係智商測試..向各大師兄sos

引用:
原帖由 Anonymous 於 28-1-2010 18:18 發表
小弟與女性A在學校認識
一直大家也沒什麼..
但朋友A說我們真的很合得來..
我可以試一下追追女性A做情呂.
我留意了一些時間..發現女性A的條件很合..
我也很喜歡她的
在一個寒冷的晚上
我因某些原因要保護她下山 ...
你今日既勇敢,會換黎聽日佢對你既好感!
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 29-1-2010 00:20 發表

勇還勇,唔好嚇到人...

引用:
原帖由 Castlevania 於 29-1-2010 00:20 發表

多謝你的寶貴意見

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-1-2010 00:24 發表

勇還勇,唔好嚇到人...
嚇到人就唔洗諗嫁la...

其實表白有好多方法,太formal可能會令雙方都覺得尷尬,反而加些少幽默感會更易受落。
如果樓主拖住女方隻手嘅時候,不經意咁講一句:「如果可以一世唔放手就好啦」
相信女方一定明白你意思!

引用:
原帖由 geoprotex 於 29-1-2010 00:38 發表
其實表白有好多方法,太formal可能會令雙方都覺得尷尬,反而加些少幽默感會更易受落。
如果樓主拖住女方隻手嘅時候,不經意咁講一句:「如果可以一世唔放手就好啦」
相信女方一定明白你意思!
唔好太心急住....
我果陣時就係衰心急............

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 29-1-2010 00:42 發表

唔好太心急住....
timing好重要,當然要係時機成熟先可以出呢一招啦

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 29-1-2010 12:42 AM 發表

唔好太心急住....
心急會死得好慘...
你會叫救命...

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 29-1-2010 00:42 發表

唔好太心急住....
拖太耐又可能錯失良緣~

引用:
原帖由 Anonymous 於 29-1-2010 00:25 發表
多謝你的寶貴意見
女性 , 每個都有獨立既特質 , 無從比對 , 網上只係藉過往 "乃野" 經驗去分析

感情 , 係你倆既關係 , 幾時應該做 D 乜 , 衰 D 講 , 完全係執生

女性 , 係感情上 , 千祈唔好當佢地係傻 , 佢地比男人更加精明

如果係 神女無心 , 天寒地凍拖住同你取暖甘搞鬼 ?? 佢唔叫你去麥記買杯熱朱古力奶飲 ??

過馬路 , 揀時間(有人撞埋黎呀 / 單車衝紅燈呀 , 之類) , 捉住隻手 , 係搭你糖既 , 佢唔放 , 你就老虎都唔放
佢掙扎開你隻手 , 你咪話 "頭先過馬路 D 人 / 車 甘矛既" , 訕笑一下 , 無事發生

節奏 , 可以自己控制 , 唔一定等運到 , 有時取巧一點 , 機會 , 絕對可以由人造出黎

引用:
原帖由 gtoray 於 28-1-2010 18:39 發表

隨機應變啦~
佢插手入袋, 你咪拎隻手出來扮冬lor
佢唔插手入袋, 你咪插手入袋然後話到你比返d溫暖佢lor
情聖呀.... .....
不過五人行都要睇下目標願唔願公開先....唔係食檸檬就唔好啦....

引用:
原帖由 odaan 於 29-1-2010 09:21 發表

女性 , 每個都有獨立既特質 , 無從比對 , 網上只係藉過往 "乃野" 經驗去分析

感情 , 係你倆既關係 , 幾時應該做 D 乜 , 衰 D 講 , 完全係執生

女性 , 係感情上 , 千祈唔好當佢地係傻 , 佢地比男人更加精明 ...
其實想當年我都係用取暖呢招拖左我另一半返黎.........
單爺冇講錯架..唔嗒你糖既肯定甩開你隻手....

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-1-2010 09:31 發表

其實想當年我都係用取暖呢招拖左我另一半返黎.........
單爺冇講錯架..唔嗒你糖既肯定甩開你隻手....
老套

引用:
原帖由 mujiadam 於 29-1-2010 13:16 發表
老套
甘我唔講我果單喇~~更老套~~

引用:
原帖由 odaan 於 29-1-2010 13:18 發表

甘我唔講我果單喇~~更老套~~
你地都好老套...點解老套溝到女...我咩都..

發新話題