發新話題

新手一問...

引用:
原帖由 x-man 於 1-5-2007 08:57 發表
咁至少幾多歲先打得啊???
如果我話二十,你係唔係二十先玩?

咁系唔系幾多歲都玩得啊???

引用:
原帖由 x-man 於 1-5-2007 10:14 發表
咁系唔系幾多歲都玩得啊???
你已經重複左呢句好多次. 要答就答左你

11歲太細個
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #33 MF 的帖子

咪就係
等係心智成熟d先
16,17 到啦

我就16開始打

引用:
原帖由 MF 於 1-5-2007 17:29 發表

11歲太細個
<<There is no way to play wargame when your gun is larger than you>>

引用:
原帖由 MF 於 1-5-2007 17:29 發表

11歲太細個
咁十四又得唔得啊

引用:
原帖由 x-man 於 1-5-2007 18:51 發表

咁十四又得唔得啊
God~~~~~~
你不如直接"改"自己做廿歲...
你報大數都無用喎.
28樓既答覆我覺得已經係最好.

引用:
原帖由 x-man 於 1-5-2007 18:51 發表

咁十四又得唔得啊
你睇晒咁多位師兄既post先啦...........
NO COMPROMISE!

我都係15歲先打game
仲要係打原裝力wo
不過中彈都中得好甘下(好彩支ak係我team....)
不過我recommend 17歲完會考先打game, 會爽快好多~

transgress兄你都係"花"佬?

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:25 發表
我都係15歲先打game
仲要係打原裝力wo
不過中彈都中得好甘下(好彩支ak係我team....)
不過我recommend 17歲完會考先打game, 會爽快好多~

transgress兄你都係"花"佬?
我都係中三先開始打(但我今年先中四 )…不過好彩人都夠高…拎長槍冇乜大問題(雖然我係拎短小既FA-MAS )
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 21:27 發表

我都係中三先開始打(但我今年先中四 )…不過好彩人都夠高…拎長槍冇乜大問題(雖然我係拎短小既FA-MAS )
我都17幾cm啦, 不過都係....
同志! 我都係花佬!

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:28 發表

我都17幾cm啦, 不過都係....
同志! 我都係花佬!
同志?!
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 1-5-2007 21:30 發表

同志?!
唔好諗錯隔離= =

雖然見到軍事區個咁有趣ge法佬post

引用:
原帖由 老鼠 於 29-4-2007 19:56 發表

問題唔係大小,係安全,經濟既問題
引用:
原帖由 louisli 於 29-4-2007 21:27 發表

起碼有足夠自制能力先
唔好玩到癲晒咁唔顧安全,跟團最緊要聽導師話
跟遊戲規則咁先安全好玩架嘛

呢支雖然係玩具槍,但都有一定傷害力,要切記
這兩位師兄已經回答了 ,不是年齡問題,而是心知問題.如果你能做到上方師兄們所提到的要的話,你明天立即去參加也可以.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 1-5-2007 21:36 發表

這兩位師兄已經回答了 ,不是年齡問題,而是心知問題.如果你能做到上方師兄們所提到的要的話,你明天立即去參孕i以.
之不過wargame對體能要求唔低wo....
9歲仔得唔得架...夠唔夠力拎拎支槍跑全日呀?
打左一兩年都未見過有中二以下join....

發新話題