發新話題

新手一問...

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:28 發表

我都17幾cm啦, 不過都係....
同志! 我都係花佬!
法軍同志!?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 21:45 發表

法軍同志!?
ya~不過個鏡橋重到你丫.....
不過條褲未有岩size, 用條bdu頂住 XD

[quote]原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:39 發表

之不過wargame對體能要求唔低wo....
9歲仔得唔得洛
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 1-5-2007 21:51 發表

嗯,我覺得如果他能夠衡量到自己的體力是可以支持得了,也是做到了"心知成熟"的行為.
師兄所言甚是
最好都係同班志同道合, 再加幾個好心師兄
一齊打場體驗, 睇下岩唔岩先好

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:49 發表

ya~不過個鏡橋重到你丫.....
不過條褲未有岩size, 用條bdu頂住 XD
你咩size?我(條褲)92M都買到喎
p.s.雖然係起昆水雞地度買… 一 set CE花BDU要$5XX(唔好提啦…當時仲係新手既我既傷心事黎 )
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

[quote]原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 21:53 發表

你咩size?我(條褲)92M都買到喎
p.s.雖然係起昆水雞地度買… 一 set CE花BDU要$5XX(唔好提啦…當時仲係新手既我既傷心事黎 )

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 21:56 發表

最大問題係我冇boot= =
所以連帶買唔到褲囉

條褲我呀嗎話" 去巴靚勞買啦, 一樣者~駛乜比二百幾"
我" . . . "
boot牙…我44號都係起「camo樹」度買,當時買$400
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 21:59 發表

boot牙…我44號都係起「camo樹」度買,當時買$400
仲諗住去莫知four去買二手ranger添= =
睇黎是但搵條黑boot頂當算, 順便用黎行山

引用:
原帖由 zeta 於 1-5-2007 22:00 發表

仲諗住去莫知four去買二手ranger添= =
睇黎是但搵條黑boot頂當算, 順便用黎行山
但法軍褲 + 法軍boot要一齊先靚架喎(我認為)
我有次行槍街…見到有個師兄著住條CE褲…但佢冇著到法軍boot …就咁著左對低筒沙boot
於是…由於褲末「cool」唔住筒頂既關系…起褲末同boot頂中間我就見到好大既一對白襪
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 22:09 發表

我有次行槍街…見到有個師兄著住條CE褲…但佢冇著到法軍boot …就咁著左對低筒沙boot
於是…由於褲末「cool」唔住筒頂既關系…起褲末同boot頂中間我就見到好大 ...
e家法佬都唔止用ranger同magnum啦
不過低筒就真係

我地再吹落去遲早會有人打我地= =

我想問新手應選用左輪嗎

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 17:51 發表
我想問新手應選用左輪嗎
左輪打game好高難度.....而且細力...........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 22:09 發表

於是…由於褲末「cool」唔住筒頂既關系…起褲末同boot頂中間我就見到好大 ...
除左網上,你在邊度仲見過法軍boot,我要試過先敢買

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 17:51 發表
我想問新手應選用左輪嗎
不應該.
應該用d 蛋多既槍.
大夾+大電. 有節制既話既一夾都打到一場.

引用:
原帖由 louisli 於 2-5-2007 19:07 發表

除左網上,你在邊度仲見過法軍boot,我要試過先敢買
前果牌起皆旺果間見過有,$750
p.s.我起「camo樹」買果陣…知道其實佢應該有個類似既代理角色既香港人起香港yahoo bid度賣的
法軍既象徵~!

發新話題