72 12345
發新話題

新手一問...

引用:
原帖由 老鼠 於 2-5-2007 18:49 發表
左輪打game好高難度.....而且細力...........
咁glock系列又點呢???
我唔知在那看到話新手不好用glock
用左輪最好喎

引用:
原帖由 louisli 於 2-5-2007 19:07 發表

除左網上,你在邊度仲見過法軍boot,我要試過先敢買
你真是鍾情於法軍喎

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 13:06 發表

用左輪最好喎
wargame上左輪冇乜大用,左輪要黎收藏多

你去邊度俾人咁老點.....
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 20:06 發表

用左輪最好喎
不... 不是電腦遊戲吧
總之打game 用電槍好過用氣...

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 20:06 發表

用左輪最好喎
嗯,你看的教材所說的會不會是指真槍?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-5-2007 21:59 發表

boot牙…我44號都係起「camo樹」度買,當時買$400
$400?新定舊? 法軍RANGER Boots 新貨真品要成$800-!
小心買0左 仿品 – 表面無紋;內有灰白色襯皮!!

引用:
原帖由 louisli 於 2-5-2007 19:07 發表

除左網上,你在邊度仲見過法軍boot,我要試過先敢買
去信和 有真法軍boot (used), 近來返0左法軍goretex boot 0添!!

引用:
原帖由 x-man 於 2-5-2007 17:51 發表
我想問新手應選用左輪嗎
邊個老點你...
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 3-5-2007 08:19 發表

邊個老點你...
唔知....

講開GLOCK又講吓....
馬記支GLOCK有冇人成功入到6004果類硬殼Holsters??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 hintz123 於 3-5-2007 02:16 發表

$400?新定舊? 法軍RANGER Boots 新貨真品要成$800-!
小心買0左 仿品 – 表面無紋;內有灰白色襯皮!!
係仿品來的…我買之前已經知道…我買之前問Legionee兄佢已經通知過我的了
不過我玩法軍都只係想有個形…所以知有真品都冇諗過買…(因為對我呢D窮鬼學生黎講真品真係好貴 )

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 x-man 於 27-4-2007 14:58 發表

09.......
九歲?

72 12345
發新話題