30 12
發新話題

甘啫係點/.\

甘啫係點/.\

我鐘意左一個女仔(但前排距同番距前度男友一齊番,呢排又鬧分手,但吾知依家點)...
同距都算傾得埋..我成日向距暗示我鐘意距..但係距就扮吾知..
有一次我sd sms俾距向距示愛,但係距冇復我..
第二曰我msn主動塭距chat...距又會好開心甘話我知個日既事(個日距同屋企人番左大陸)..
之後又試過主動塭我msn..又有時會關心我(其實我都吾知算吾算-,-)..
前日距又會主動話我知距男友成日鬧炬又鬧分手..
甘距究竟想點/.\

樓主有冇d覺得自己做左個兵仔呢?
又或者佢只係當你係一個好朋友呢?
然而你都同佢表白左係sms度~
點解唔親口講呢?
有d女仔係會中意人地親口同佢表白架~

救命/.\我都吾知呀

親口同佢講,半迫半就,一齊就一齊,朋友就朋友...

唔覆即係唔想面對囉
先生都有教考試時,唔識做果題,答左第二題先

兩個字
"水泡"

回覆 6# 的帖子

我覺得連水泡都唔係....

唔好心急,等過一排先,唔好日日搵佢,1星期唔好打多過2次電話俾佢,以免覺你煩,so打黎至好聽,唔好俾佢覺得你可憐,唔好講感情野!!

樓主,我情型同你差唔多!!但情況差你10倍!!

記住,唔好心急!!!!

個人經驗
我係校學d 情女勁鬧分手,一日三次早會一次,食完lunch一次,放學前一次,重準過食藥
一時鬧時久就搵其他男仔激前度個男友,一兩日後最後咪又系一齊反
個男仔就慘lu拍左兩日先知自已只係代替品,比人當傻仔
99.9999999999999999999999999999%情女講分手刀係灑花槍,想比另一半注意下佢........
C兄你小心你只係代替品,尼d野睇定d先la,有時係你就一定係你,唔係你就唔係你o加la,急係冇用o加

引用:
原帖由 TOM仔 於 2-3-2010 15:50 發表
個人經驗
我係校學d 情女勁鬧分手,一日三次早會一次,食完lunch一次,放學前一次,重準過食藥
一時鬧時久就搵其他男仔激前度個男友,一兩日後最後咪又系一齊反
個男仔就慘lu拍左兩日先知自已只係代替品,比人當 ...
如果我既exex係...耍下就好...

回覆 9# 的帖子

都成18歲人..吾會甘玩呀-__-"?

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-3-2010 16:56 發表
都成18歲人..吾會甘玩呀-__-"?
關咩事....對感情,幾多歲有呢個反應都唔奇...

C兄試下佢係o米當你係代替品先la~~
如果唔係就一齊,係o米 .........

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-3-2010 00:16 發表
我鐘意左一個女仔(但前排距同番距前度男友一齊番,呢排又鬧分手,但吾知依家點)...
同距都算傾得埋..我成日向距暗示我鐘意距..但係距就扮吾知..
有一次我sd sms俾距向距示愛,但係距冇復我..
第二曰我msn主動塭距cha ...
第一次示愛最好唔好用間接方式......SENT SMS比她一來唔可以即刻知道結果同反應, 連他知道你既睇法之後既情況都唔知道.....仲有會誠意不足.... 快快手手約她出來直接講啦~

回覆 14# 的帖子

有道埋有道埋.....不過要好大勇氣/.\

30 12
發新話題