36 123
發新話題

[others] 國狗還未死 金身MP5J GBB

國狗還未死 金身MP5J GBB

在10號得知國狗專門店入了一批金鐘的MP5J GBB今天立刻入了兩枝,system 同MP5K 一樣,還送了個係備飛機,焗漆,焗漆就一般,簡了幾支都係小小花,但呢樣唔緊要最緊要係有得賣姐,店員講彈匣還未有貨要等下,之點解我說國狗過未死,因為佢個包裝不是印鎗的圖畫而係印魚桿這樣是徒過國內的海關?好去圖片

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 12-3-2010 01:38
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 12-3-2010 01:38

DEL , thx
塑膠戰隊

Ching, may I know How much is it?? thanks
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

幾錢???

金鐘?
信唔過......
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 11-3-2010 22:23 發表
金鐘?
信唔過......
O... 窮bolt...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

有d似 mp7個系統

回覆 4# 的帖子

&**

國貨gbb信唔過wor...

mp5 GBB
不過金鐘........

呢枝野好似做完左好耐…但一出果下就係國慶=.=

回覆 11# 的帖子

如你這樣說都有可能,因為個鎗身都幾多塵下,相信放係廠都有一般時間

引用:
原帖由 舞雲 於 11-3-2010 22:47 發表
有d似 mp7個系統
佢個系統係用 馬老仙 支mp5k的~
個系統應該幾穩定,不過d匣可能要換晒d o-ring~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

唉...我連舊底支K仔點壞都未知, 只知打唔到....又整支新GE...
鵰。豹。狸。獅。狒

隻匣好科幻

36 123
發新話題