發新話題

鄧倩衡: 「不用擔心,不是太深入!」

引用:
原帖由 gtoray 於 18-3-2010 01:28 發表

你自己搞到闊曬咋?!
好難架WOR...你條粉腸,搞完又唔認..

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-3-2010 01:41 發表

好難架WOR...你條粉腸,搞完又唔認..
阿公劏豬劏到悶呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 01:31 發表

人地後花園可能有捕獸器架麻.....
or

引用:
原帖由 gtoray 於 18-3-2010 01:42 發表

or
卡擦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-3-2010 01:42 發表

阿公劏豬劏到悶呀
對付呢d人當然係派 Candy 出馬啦~

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 01:29 發表

用手指都係性行為?
用偉大的internet即時search下性行為定義,暫時未搵到o係法律定義,但睇到呢個

""性行為沒有標準的定義,一般來說,是指性交(陰莖插入陰道),但有時其他能導致性興奮的行為如愛撫接吻也計算在內。"""

from http://hksea.3tech.com.hk/chi/committee.html
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 01:46 發表

用偉大的internet即時search下性行為定義,暫時未搵到o係法律定義,但睇到呢個

""性行為沒有標準的定義,一般來說,是指性交(陰莖插入陰道),但有時其他能導致性興奮的行為如愛撫接吻也計算在內。"""

from h ...
我覺得呢個網站入面所有內容都係9up......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 03:01 發表

我覺得呢個網站入面所有內容都係9up......
但係睇到台灣o個邊都係相近的講法,如果手指唔計的,咁你要去維基edit 同性性行為的內容

"""""""同性間的性行為

在人類性行為中,同性性行為是指相同性別的個體進行發生的包括愛撫、手交、口交、肛交的行為。參與同性性行為的人不一定把自己定義為同性戀。在特殊境域下,如同性相對集中的境域,例如軍隊、監獄、學校等,較容易發生同性性行為。

雖然存在有很多的誤解和偏見,但事實是,同性間的性行為並不是獨特的,同性間的性行為方式在異性間的性行為中同樣存在。同性之間的性行為的快感與異性之間的性行為的快感擁有類似的生理基礎,都是通過生殖器刺激來達到。""""""""

""""""""性行为        
性交 (愛撫 · 性交体位) · 口交 · 肛交 · 群交 · 手淫
口-肛性行为 · en:Sexual sublimation · 無套性交 · 下流话(英语:Dirty talk) · 顏射 · 拳交 · 非插入式性行為 (syn. en:Petting,如指交/手交 · 股间性交) · Quickie · en:Ass to mouth · 體內射精 · 口傳精液 · Deep-throating · BDSM · en:Seminophagia""""""

之前睇過一d 舊的法律文件,指的都係男同性性行為係犯法,但係無明文講女同性性行為,不過條例都係90年代初,唔知而家有無改
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Vindicator 於 17-3-2010 22:42 發表

唔係啊
禁男人果條插入去咪
無福消受吧, 就係唔食腸先要磨豆腐~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 03:25 發表

但係睇到台灣o個邊都係相近的講法,如果手指唔計的,咁你要去維基edit 同性性行為的內容

在人類性行為中,同性性行為是指相同性別的個體進行發生的包括愛撫、手交、口交、肛交的行為。參 ...
所以如果鄧倩衡用手搞爛左個口靚妹條陰道, 應該可以控以...

200:122 猥褻侵犯
任何人猥褻侵犯另一人,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁10年。

200:146 向年齡在16歲以下的兒童作出猥褻行為
任何人與或向一名年齡在16歲以下的兒童作出嚴重猥褻作為,或煽惑一名年齡在16歲以下的兒童與他或她、向他或她、與另一人或向另一人作出此種作為,即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁10年。

212:19 傷人或對他人身體加以嚴重傷害
任何人非法及惡意傷害他人或對他人身體加以嚴重傷害,不論是否使用武器或器具,均屬犯可循公訴程序審訊的罪行,可處監禁3年。

我又想知知兩名事主既專容...

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-3-2010 16:26 發表
我又想知知兩名事主既專容...
有D野, 留o係個腦度, 美麗好多既......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-3-2010 03:25 發表

在人類性行為中,同性性行為是指相同性別的個體進行發生的包括愛撫、手交、口交、肛交的行為。參 ...
估唔到手指都算......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 16:44 發表

我要知真相!

引用:
原帖由 HunterX 於 18-3-2010 16:44 發表

好多野都係背影誇啦啦...睇真就小xx.....

發新話題