53 1234
發新話題

[認真] 暫時我放得低 , 如果各位師兄想點歌俾我既 , 講首歌名俾我啦嫁啦,thx

暫時我放得低 , 如果各位師兄想點歌俾我既 , 講首歌名俾我啦嫁啦,thx

多謝禁多位師兄指教 , 以後既日子 , 我要點過 , 要點對佢 , 對每個人都係

最緊要而家係會考 , 會考過後我先再諗/講果D野住

有位師兄講得好岩 , 而家唔努力 , 點保證幸福 ?

冇問題的 , 各位 , 放心給我去吧 ! 我要拿2個B , 拿MS為我準備的兩顆子彈 !!

不留用了.......

我把M9叉Gas , 入左一發BB 彈 , 在自己手上打了一槍.

你攞把 M9 刺刀插一吓就話型姐... 至少都一雞八千啦...

引用:
原帖由 於 25-3-2010 11:43 發表
SORRY..樓主..我明明已經好比心機睇左你兩個POST幾次..
但係我唔知道你中心表達D咩.....
我想同個女仔一齊番

引用:
原帖由 deathmaster 於 25-3-2010 11:46 發表
我把M9叉Gas , 入左一發BB 彈 , 在自己手上打了一槍.

你攞把 M9 刺刀插一吓就話型姐... 至少都一雞八千啦...
我明 , 你可能覺得我好傻 , 錦做都唔會令個女仔感動 , 但我係要自己清醒 , 反思過錯

有人支持復合

但係復合就會有裂縫

個女仔有講過E樣野 , 我話無論條裂縫有幾大 , 幾深 , 我都會填得平一平 , 磨靚佢 , 上番最美觀既顏色

我唔會再做一個 失去左先識珍惜既人

機會係人地俾 , 不過要知道唔係一定有 , 要珍惜 , 唔可以白白浪費 !

理解Ching心痛~但真係唔好再做用槍打自殘哩D嘢啦....
同埋唔好太急進lor....咁樣只會令佢覺得你唔夠誠意改好自己嘅問題....
慢慢黎...都要俾佢D時間調整心態...先由朋友做起啦~
Good Luck!

加油啊有希望的

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 25-3-2010 11:53 發表
理解Ching心痛~但真係唔好再做用槍打自殘哩D嘢啦....
同埋唔好太急進lor....咁樣只會令佢覺得你唔夠誠意改好自己嘅問題....
慢慢黎...都要俾佢D時間調整心態...先由朋友做起啦~
Good Luck!
冇錯 , 多謝你 , 我會俾心機

引用:
原帖由 gtoray 於 25-3-2010 11:54 發表
加油啊有希望的
我都相信自己有能力的 !!

昨日之日不可留, 找出錯處, 只為未來不再犯, 不為現在求情作理由...

仲有, 唔好搞咁多"硬膠野", 你搞得越多, 個女仔越驚, 到時報警告你就無謂...

人地俾機會你就唔好太急進...唔係你就隨時願望落空

引用:
原帖由 theloggoo 於 25-3-2010 12:17 發表
昨日之日不可留, 找出錯處, 只為未來不再犯, 不為現在求情作理由...

仲有, 唔好搞咁多"硬膠野", 你搞得越多, 個女仔越驚, 到時報警告你就無謂...
5... , 剛剛係MSn 同一個女仔傾 . 佢教識左我 , 我而家應該停落黎 , 為會考做好準備

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-3-2010 12:21 發表
人地俾機會你就唔好太急進...唔係你就隨時願望落空
明白 , 多謝禁多位師兄 !!

53 1234
發新話題