發新話題

((轉載))((新增prowin匣試射Video)) GHK PDW 開箱文の外觀篇

外表太差
內裡更好也沒用吧...?

而且...外表已經做得那麼差
相信睇唔到ge地方只會更差

我淨係記得試版GXK有條好明顯的recoil彈弓!!!

有RA review睇-->link

引用:
原帖由 ranger_hk 於 4-4-2010 18:55 發表
我淨係記得試版GXK有條好明顯的recoil彈弓!!!
又真係好明顯下wow

引用:
原帖由 桸藍 於 4-4-2010 16:37 發表
但係香港有無代理先?
有就好囉, 我仲有4隻夾, 因為佢個咬膠彈垃圾而唔用得~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 MG-42 於 4-4-2010 21:09 發表
台灣槍第一水都係買唔過....... GHK 咁都出街,又話CNC body點解個身會咁樣一舊舊   

WE出完銅芯,轉頭又話再出可open bolt...  買左第一水重慘,應該冇得換嘛
VVE支PDW係唔係都係嫁有芯...
open bolt只係出kit...

引用:
原帖由 MG-42 於 4-4-2010 22:31 發表

商業策略佢係唔會出kit既時候話比你知之後會出成槍..... 亦唔會出銅芯狗既時候話比你知佢設計緊open bolt.....

更加唔會設計完一餐open bolt kit(限量版)之後,掉左個帽,燒左張設計圖佢... 佢之後唔出Op ...
咁講法你隨時要買支真槍打

ghk個手柄呢
係唔係做長左d.....?

引用:
原帖由 MG-42 於 4-4-2010 10:31 PM 發表

商業策略佢係唔會出kit既時候話比你知之後會出成槍..... 亦唔會出銅芯狗既時候話比你知佢設計緊open bolt.....

更加唔會設計完一餐open bolt kit(限量版)之後,掉左個帽,燒左張設計圖佢... 佢之後唔出Op ...
比我做we既mkt,,緊係唔出成枝open bolt啦...
銅芯已經有係到,我出一枝槍就係銅芯既,
你中意就買埋open bolt kit,,一枝槍我賺你2水錢

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2010 23:48 發表

比我做we既mkt,,緊係唔出成枝open bolt啦...
銅芯已經有係到,我出一枝槍就係銅芯既,
你中意就買埋open bolt kit,,一枝槍我賺你2水錢
太天真了

引用:
原帖由 sam524 於 4-4-2010 19:47 發表
有RA review睇-->link
好正

引用:
原帖由 舞雲 於 5-4-2010 23:20 發表

好正
d英文真係好正

不過....<我們>個支pdw...
會打到爆身既.....
上星六係三軍個場...
打打下...個上身近尾托位成份爆開左.....
個場D人都係叫佢返去舖頭換...
仲加左句...<都唔係第一支啦....> .

發新話題