17 12
發新話題

m870 幾問

m870 幾問

請問各位師兄
m870 共有幾多個型號?
m870全部都係一槍3發,跳殼?
m870 有邊幾間公司出過,而且而家係槍街仲有得賣?Maruzen,Tanaka?
Maruzen,Tanaka 出的m870 有d咩分別?
m870 全新及2手售價大約係幾多$?
有冇話要用專用既彈殼?

另外CA870 槍管前節套件 (長) (GP389) 全新及2手售價大約係幾多$?

唔該曬各位師兄
違規請告之,謝

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 30-4-2007 23:02 發表
請問各位師兄
m870 共有幾多個型號?
m870全部都係一槍3發,跳殼?
m870 有邊幾間公司出過,而且而家係槍街仲有得賣?Maruzen,Tanaka?
Maruzen,Tanaka 出的m870 有d咩分別?
m870 全新及2手售價大約係幾多$?
有 ...
pls search "870" in WGXshop
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 30-4-2007 23:02 發表
請問各位師兄
m870 共有幾多個型號? try searching at some onlineshop
m870全部都係一槍3發,跳殼? 非也,CA870用彈匣, M記(1-10粒)同T記(3粒)入殼
m870 有邊幾間公司出過,而且而家係槍街仲有得賣?Maruzen,Tanaka? Both ,仲有G&P(用Ca870改為自家完成品)
Maruzen,Tanaka 出的m870 有d咩分別? 好大分別...主要係M全膠咁滯,T全金屬,M用氣缸儲氣,T用彈殼儲氣
m870 全新及2手售價大約係幾多$?有 ...

引用:
原帖由 伯言 於 30-4-2007 23:13 發表

pls search "870" in WGXshop
先謝謝師兄解答
違規請告之,謝

引用:
原帖由 gtoray 於 30-4-2007 23:39 發表
Maruzen,Tanaka 出的m870 有d咩分別? 好大分別...主要係M全膠咁滯,T全金屬,M用氣缸儲氣,T用彈殼儲氣
先謝謝師兄解答

氣缸儲氣,彈殼儲氣
請問兩者有咩分別?

另外Maruzen m870槍街還有店舖出售ma?
違規請告之,謝

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 1-5-2007 00:04 發表

先謝謝師兄解答

氣缸儲氣,彈殼儲氣
請問兩者有咩分別?

另外Maruzen m870槍街還有店舖出售ma?
"單車褲"好似仲有~

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 1-5-2007 00:04 發表

先謝謝師兄解答

氣缸儲氣,彈殼儲氣
請問兩者有咩分別?

M記870主要有兩種儲氣方式
分別嚮尾柄

或者手柄

最大缺點亦係由於呢兩種儲氣方式需要特別設計
令佢難以換上真品或其他尾柄/手柄
(前手托結構設計亦不易裝上真品)

而 T 記則以彈殼儲氣,換其他尾柄/手柄/前手托容易得多
但彈殼較貴及可能容易損壞

外觀上, T 記較佳

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-5-2007 00:18 發表

"單車褲"好似仲有~
即是....
違規請告之,謝

引用:
原帖由 gtoray 於 1-5-2007 00:38 發表

M記870主要有兩種儲氣方式
分別嚮尾柄

或者手柄

最大缺點亦係由於呢兩種儲氣方式需要特別設計
令佢難以換上真品或其他尾柄/手柄
(前手托結構設計亦不易裝上真品)

而 T 記則以彈殼儲氣,換其他尾柄/手柄/前手托容易得多
但彈殼較貴及可能容易損壞

外觀上, T 記較佳
不明白,前手托為什麼會難以換上其他手柄?
另外想問問m870可每次最多入幾多粒彈殼?(同真槍一樣可一次入4+1發?)

違規請告之,謝

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 1-5-2007 01:16 發表

不明白,前手托為什麼會難以換上其他手柄?
另外想問問m870可每次最多入幾多粒彈殼?(同真槍一樣可一次入4+1發?)
裝著結構不同於真品
4+1

引用:
原帖由 M4A1_R.I.S. 於 30-4-2007 18:04 發表

即是....
單車褲好緊, 會"現x"
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #11 MF 的帖子

GNG also has stock.

冬經都有貨~

明白明白,謝謝各位師兄
違規請告之,謝

聞說T牌的Jam彈殼Jam的很嚴重(用134a推都會),請問是否真的?
另外,請問T牌是否出了M870的18吋管的那一個型號?
唔該。

17 12
發新話題