發新話題

((Updated)) VFC M4 GBB店家開箱文

D blowback 一般,無想像中咁勁!
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 Castlevania 於 2-5-2010 13:07 發表

十分認同
再黎個乘二

有少少失望..................
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

2000頭都算系咁上下.
但希望vfc 支HK416做得好少少....

性能如何???

個hammer禁ge樣?
又要買佢自家匣......
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

嗯...疊埋心水等"我們"支M14 lu....

佢D夾幾銀架??

引用:
原帖由 samyiufk 於 3-5-2010 07:21 發表
佢D夾幾銀架??
34USD,WXC價

人人睇淡, 我就一D都唔怕.

唔理WGC 預計價, 如果槍街街價標$2300左右, 一於買支返屋企看門口.

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2010 12:28 發表

買啦買啦
買個冇字既下身番黎改A2
我想要上身呀  條蛇無覆機, 出面又冇得賣,二手更加收唔到
諗住整多支733/A2, 算~ 免強無幸運 ,我決定自行解決,
VFZ下身拎黎做A2正, 等佢有散件先制
講番正題,
台灣有開箱文,感覺靚過之P,睇影片好似快頻得濟,可能改左尾頂同擊鎚所致
如DX版係鋼槍機或用到VVA數,必入
http://www.arms-cool.net/forum/thread-61547-1-1.html
影片:
http://www.youtube.com/watch?v=_LVMnE81QeY

睇片 連射速度好快-.-2秒內清夾

引用:
原帖由 101653 於 2-5-2010 12:28 發表

買啦買啦
買個冇字既下身番黎改A2
佢依家個所謂無marking版都有mark個"auto"落去果下先乞人憎

引用:
原帖由 Pvt.King 於 3-5-2010 11:19 發表

佢依家個所謂無marking版都有mark個"auto"落去果下先乞人憎
呢樣我之前冇留意到

點解佢要做埋D多餘動作

突然覺得有D似2年前wam4開賣的陰謀論,賣支野比你就預左你改獲金.
真係等睇戲.

發新話題