27 12
發新話題

散砌GBB 加新國產PARTS REVIEW

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-5-2010 22:48 發表

thx for ur info~but....does the package include the pin stopper?
用快拆pin,唔用retention pin 得唔得?

引用:
原帖由 PMX 於 16-5-2010 02:15 發表
真係好勇敢 , 之前都諗過自己買料搞,不過真係太煩....懶人都係成槍慢慢換好d
依家基本上乜都有! 自已裝唔會有難度

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-5-2010 10:13 發表

ARROUND $50....
吓,五條!!!又比嘉頓賺多左好多.

其實尾托呢家野
係米冇細分wa同we?

thanks

引用:
原帖由 0050100 於 18-5-2010 01:06 AM 發表
吓,五條!!!又比嘉頓賺多左好多.100545
我唔見有沙色既..

$50
批價都多過$50...

引用:
原帖由 0050100 於 18-5-2010 01:06 發表
吓,五條!!!又比嘉頓賺多左好多.100545
你唔好咁緊張,樓主呢個應該係超老友價。

我係大陸批返黎都要5兜野人仔

$50
點解我冇啲咁既老友....

沙色既LMT尾托??? $50 ?? where
I Love my Yuki Meow

$50 一定係超友情價...睇相賣到$100都唔係過份...

板主話D Pin難揾,其實有啲野we係可共用的,試試吧!
插多句個尾托.
呢個尾托個開價與外觀分分鐘抄過百都唔奇.記得要攞贈品.

附件

20-5-2010 12:48

引用:
原帖由 0050100 於 20-5-2010 12:48 發表
板主話D Pin難?,其實有?野we係可共用的,試試吧!
插多句個尾托.
呢個尾托個開價與外觀分分鐘抄過百都唔奇.記得要?贈品.
其實我都諗緊係咪通用....多謝建議!

呢個托...出面真係賣得咁貴?同埋張貼紙我覺得叫做好過無.....
鵰。豹。狸。獅。狒

27 12
發新話題