16 12
發新話題

到底點做好?

到底點做好?

死心.......還是表白?

比多 d details 哎.........

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2010 17:17 發表
諗起頭先個M4A1配件post......

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2010 17:17 發表
是咁的,我暗戀左一個女同學3年,但升到中四之後就有可能唔同班,今日同佢係班房門口撞到正(真係撞埋一齊),咁就黎可能見唔到佢加今日個一撞就令我不停咁諗表唔表白好...

讀好d書先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

前途 . 女人自己諗
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Anonymous 於 25-6-2010 17:24 發表

是咁的,我暗戀左一個女同學3年,但升到中四之後就有可能唔同班,今日同佢係班房門口撞到正(真係撞埋一齊),咁就黎可能見唔到佢加今日個一撞就令我不停咁諗表唔表白好...
唔同班可能仲好
同班可能只能發展為朋友,同學
唔同班/級發展為情侶可能更易

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2010 18:02 發表

唔同班可能仲好
阿公不愧係高級姑爺仔

引用:
原帖由 gtoray 於 25-6-2010 18:02 發表

唔同班可能仲好
教吓小弟兩手啦...
我係 "一支公耐君"...

引用:

唔同班可能仲好
我同我女王想當年係同班喎........

我就覺得真係睇你自己
你自問兩個一齊係唔係會鼓勵對方俾心機讀書先...?
如果係的話而你又係認真的話我唔反對

同我情況相似...

建議先多收集情報。

知己知彼, 百戰百勝.. 你連人地有冇男朋友都唔知... 點開始追呀? 收多d風, 從長計議啦
under promise, over deliver

中五之後, 就冇左可以日日見面的機會, 珍惜機會呀, 唔講就冇發展空間, 開口就多個機會, take action !!!

唔好浪費青春~~~
引用:
原帖由 Anonymous 於 25/6/2010 17:24 發表

16 12
發新話題