26 12
發新話題

[認真] 有冇師兄試過搭訕....

引用:
原帖由 louisli 於 8-7-2010 11:51 發表
最好先買支野飲,買完之後一路飲一路傾
應該係無咁多人,又無咁多店員的時間做,唔係佢比人炳
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

搭訕!咩來?

引用:
原帖由 Anonymous 於 8-7-2010 02:37 發表
冇啊....見到7仔有個女仔好得意...想識下而已...

但係我冇試過呢d野...所以想問下各位師兄d經驗..
問下佢有冇興趣跳槽過ok

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2010 12:49 發表
搭訕!咩來?
跳傘的一種
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 18# 的帖子

笑左囉..........

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2010 12:51 發表

敢不如自己開間公司叫佢黎做仲好~

btw... 我都想知有咩塔訕技巧... 同女仔講野成日講講吓會變雞仔...

好容易姐......只要你夠大膽.....

引用:
原帖由 faihk 於 8-7-2010 15:09 發表

敢不如自己開間公司叫佢黎做仲好~

btw... 我都想知有咩塔訕技巧... 同女仔講野成日講講吓會變雞仔...
吹水,其實吸收多d野,睇多d資料性既野
自然可以好多野講,如果內涵不足,就會好似師兄咁講,講講下無野講
第二,同任何人吹水,不論男女,都係膽量ja,仲有切記唔好有目的咁,對方一定有戒心!

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2010 12:51 發表

會唔會嚇走人呢....

比人搭就試過

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

搭訕技能需求 :
俊俏面孔 x1
流利口才 x1
有型有款 x1
衣著光鮮 x1

符合需求可到旺角西洋菜街找「無氣量仙人」申請學習 搭訕技能 Lv.1

26 12
發新話題