26 12
發新話題

[for新手]今日做左個實驗

[for新手]今日做左個實驗

http://www.youtube.com/watch?v=bVOWTEDqnB8

各位新手唔好以為自己既眼鏡可以擋到BB彈以唔帶Mask落場.....
p.s.今日買左新眼鏡..所以射爆之前個眼鏡=.=

除左呆左我唔知可以做d咩.....GJ!~

以射爆之前個Oakley眼鏡
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 9-5-2007 21:05 發表
-.-冇辦法啦....放系屋企都冇用...
引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-5-2007 21:04 發表
除左呆左我唔知可以做d咩.....GJ!~
GJ姐係點解?

引用:
原帖由 Raiden 於 9-5-2007 21:08 發表

-.-冇辦法啦....放系屋企都冇用...

GJ姐係點解?
Good job....

唔知有冇人會射爆自己隻眼又拍片POST上尼話告誡新手射爆隻眼係點樣?

之前我都見過有個人只係戴眼鏡落場......一槍爆鏡
好彩只係打到眼角隻眼無事,但係見到都驚~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 Kane 於 9-5-2007 21:15 發表
唔知有冇人會射爆自己隻眼又拍片POST上尼話告誡新手射爆隻眼係點樣?
有嫁...拍Jackass果班
引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-5-2007 21:13 發表

Good job....
又學多左個新字~~^^
引用:
原帖由 sas190 於 9-5-2007 21:28 發表
洗唔洗逢針??

引用:
原帖由 Raiden 於 9-5-2007 08:58 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=bVOWTEDqnB8

各位新手唔好以為自己既眼鏡可以擋到BB彈以唔帶Mask落場.....
個實驗好正喎...

引用:
原帖由 k_i_t 於 9-5-2007 21:51 發表

個實驗好正喎...
遲d搵你做一個全方位既實驗...試下用BB彈打你身體唔同部位黎睇下邊到痛d

或者你戴住副眼鏡我搵支槍射爆副眼鏡

引用:
原帖由 sas190 於 9-5-2007 21:28 發表
但…在場其他人咁都俾佢落場…
有事既話佢地應該都要負上適當責任喎:x
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 Raiden 於 9-5-2007 09:54 PM 發表

遲d搵你做一個全方位既實驗...試下用BB彈打你身體唔同部位黎睇下邊到痛d

或者你戴住副眼鏡我搵支槍射爆副眼鏡
不如調轉你做白老鼠呀...

引用:
原帖由 k_i_t 於 9-5-2007 21:57 發表

不如調轉你做白老鼠呀...
唔丫...
你做黑老鼠

引用:
原帖由 Raiden 於 9-5-2007 20:58 發表

我以為你話Oakley M-frame 果d 添

引用:
原帖由 sunny 於 9-5-2007 21:05 發表
過去左的,由佢啦

26 12
發新話題