發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

引用:
原帖由 gtoray 於 4-9-2010 19:19 發表

大陸禁槍,大陸廠商一樣可以運件落香港組裝, 繼續做返自己品牌
咁AEG既組裝係邊個地方生產呀???
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 4-9-2010 23:58 發表 咁AEG既組裝係邊個地方生產呀???
hk
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 MG-42 於 4-9-2010 23:24 發表 因見到咁,咪問下1)我見個托冇彎...條管都直,只係個駁位向下,應該唔關相機事,而且上一張相都已經係咁既情況2)咁當然冇問題啦... 買過枝都重得枝SR-16 E3都幾好... 不過個身好多花痕,如果有QC應該會 ...
be honest, the guns are not selling $2-3k, these question is really matter?
鵰。豹。狸。獅。狒

有冇見到416?!@@,thx

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-9-2010 11:02 發表
be honest, the guns are not selling $2-3k, these question is really matter?
今時今日
好多人要求素翅既價錢有真翅既質素

其實睇落去好有心. 佢既高級版用埋fet. 都未見過有原廠會落埋fet. (除ptw). 呢樣覺得最抵讚.

新牌子最忌無d專業打手護航

幾舊水算係噤
我諗唔會有人拎支agm 同支bomber/ inokatsu比掛?

唔該~小弟想問下高級版貴普通版大約幾多到喔

琴日上wgc見到有
重有得攞上手
我覺得支g36c個身好"令"
p90冇marking
支urx同pdw都好正

Do all models have 高級版?

支URX會唔會搞團購

引用:
原帖由 MG-42 於 4-9-2010 23:24 發表

因見到咁,咪問下
1)我見個托冇彎...條管都直,只係個駁位向下,應該唔關相機事,而且上一張相都已經係咁既情況

2)咁當然冇問題啦... 買過枝都重得

枝SR-16 E3都幾好... 不過個身好多花痕,如果有QC應該會 ...
支SR16同SR15我都好想買。

不過條骨無MARKING,同埋個身係白MARKING

搞到我心大心細,CHING有無D咩好方法可以令到佢似VFC咁既樣

引用:
原帖由 McDull 於 5-9-2010 22:16 發表

搞到我心大心細,CHING有無D咩好方法可以令到佢似VFC咁既樣
條骨無MARKING e個唔講都冇留意..........
雖然落左護木片唔多覺........

引用:
原帖由 McDull 於 5-9-2010 22:16 發表

問問台灣佬
(講笑)
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題