發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

引用:
原帖由 McDull 於 5-9-2010 22:16 發表

支SR16同SR15我都好想買。

不過條骨無MARKING,同埋個身係白MARKING

搞到我心大心細,CHING有無D咩好方法可以令到佢似VFC咁既樣
有,買枝vfc既換d件上去

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-9-2010 22:27 發表

直接買支vfc唔好

如果真係街坊價,

外觀處理就真係唔預期要求太高嘞 .... 呢樣可以理解, 真係唔賺錢咩

希望D內膽料會好D啦 ....... 如果波箱裡面D餡大部份都要換咁就死得嘞

起馬個波箱殼 同 套齒 仍然用得番啦

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-9-2010 22:27 發表

你講得無錯

V x C 個價一向都係Sell外觀 買相好正   

不過落場玩要做大手術

要預多筆手術費, 做全面器官移植  

引用:
原帖由 McDull 於 5-9-2010 22:16 發表

支SR16同SR15我都好想買。

不過條骨無MARKING,同埋個身係白MARKING

搞到我心大心細,CHING有無D咩好方法可以令到佢似VFC咁既樣

比多3千幾

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 5-9-2010 22:25 發表

條骨無MARKING e個唔講都冇留意..........
雖然落左護木片唔多覺........
好覺架

呢排群得班全真教多得滯

最覺係T(頂橋)同L(左橋)中間,原本寫住URX II KNIGHT'S 乜乜叉叉個度

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-9-2010 22:26 發表

問問台灣佬
(講笑)
我問過D所謂高人,佢話起漆,做LASER都唔係問題。

問題係之後要上返GUN BLUE,呢度淨係料都過千,未計人工。

再加上要做到VFC咁深既深刻,單靠LASER,可能要做6-7次,先有咁深,件野

引用:
原帖由 keane 於 5-9-2010 22:41 發表

你講得無錯

V x C 個價一向都係Sell外觀 買相好正   

不過落場玩要做大手術

要預多筆手術費, 做全面器官移植  
我想問問呢位CHING:

如果我有條骨,同埋個身,裡面有無可能用返普通既2號波箱配置

P.S.我未玩過VFC

引用:
原帖由 gtoray 於 6-9-2010 00:10 發表

比多3千幾
咪就係個個都係咁講

引用:
原帖由 Dominic 於 5-9-2010 21:34 發表
支URX會唔會搞團購
sure! very soon~
引用:
原帖由 alston251 於 5-9-2010 18:55 發表
Do all models have 高級版?
sorry, the high grade ver will be only available in ar15/ver2 type rifles now
引用:
原帖由 TINGLOK244 於 5-9-2010 14:51 發表
唔該~小弟想問下高級版貴普通版大約幾多到喔
maybe under hkd100
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 McDull 於 6-9-2010 08:26 發表

我問過D所謂高人,佢話起漆,做LASER都唔係問題。

問題係之後要上返GUN BLUE,呢度淨係料都過千,未計人工。

再加上要做到VFC咁深既深刻,單靠LASER,可能要做6-7次,先有咁深,件野
咁點解唔真接買vfc 條骨, 去台灣forum 行下...
台灣既有版主可以淨買到條urx骨..

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 10:09 發表

咁點解唔真接買vfc 條骨, 去台灣forum 行下...
台灣既有版主可以淨買到條urx骨..
我聽佢個條死佬講之後,就同台灣個邊落左訂

urx條骨有marking呀
其實系咪即系jm果支
如果系深刻marking幾好呢
特別系kac個logo

引用:
原帖由 McDull 於 6-9-2010 10:55 發表

我聽佢個條死佬講之後,就同台灣個邊落左訂
我諗呢個係最easy 做法..
不過vfc 個條好似係亞鉛, 唔係全鋁(6061 或7075)...

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 15:45 發表

我諗呢個係最easy 做法..
不過vfc 個條好似係亞鉛, 唔係全鋁(6061 或7075)...
亞鉛都有好多種既

最慘係呢條骨搵RS係極難,玩具又無乜得好揀

發新話題