發新話題

CGF獨家訪問新槍廠「A.E.G.」

引用:
原帖由 囧樣佬 於 6-9-2010 14:53 發表
urx條骨有marking呀
其實系咪即系jm果支
如果系深刻marking幾好呢
特別系kac個logo
1)JM有出過SR15咩
2)蠔屎第1版貼出黎個碌SR15都唔係FULL MARKING啦(個身既MARKING仲要錯既)
3)邊有咁多如果
4)大陸仔做野,幾時認真過
5)最慘佢地對RS既認識係接近或等於零

引用:
原帖由 jpg 於 6-9-2010 15:45 發表

我諗呢個係最easy 做法..
不過vfc 個條好似係亞鉛, 唔係全鋁(6061 或7075)...
全鋁?點都會溝野落去
如果唔係用手都可以咬得彎
不過亞鉛同鋁要分既話唔難掛~?手拎已經感覺到啦

邊兩支最好話?  G36 同 P90 ?

Both~
鵰。豹。狸。獅。狒

咦,突然間諗到個問題…

呢枝P90既hop up呀…波箱呀果D野同之前出果個廠既料通唔通用架=.="

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-9-2010 17:40 發表
Both~
你咁樣講, 我真係會買ga, G36 同 P90 啲用料, 係出面都可以普遍配對嗎?

引用:
原帖由 McDull 於 6-9-2010 16:28 發表

1)JM有出過SR15咩
2)蠔屎第1版貼出黎個碌SR15都唔係FULL MARKING啦(個身既MARKING仲要錯既)
3)邊有咁多如果
4)大陸仔做野,幾時認真過
5)最慘佢地對RS既認識係接近或等於零
jm果支好似系sr16...  
另:urx會搞團購
咁sr16同pdw呢

咪住,urx吾系條骨黎ga咩
咁系指緊sr15定sr16

引用:
原帖由 囧樣佬 於 7-9-2010 18:09 發表

jm果支好似系sr16...  
另:urx會搞團購
咁sr16同pdw呢

咪住,urx吾系條骨黎ga咩
咁系指緊sr15定sr16
URX II係條骨黎,SR15同16都係用URX II。
16係用URX II CARBINE
15係用URX II MID LENGTH

如果阿公真係搞團購既,你見有乜買咪諗下值唔值囉

回覆 83# 的帖子

有咩穿崩位?
支sr16,wgz個價好似1100定1200
如果團購做到3位數字既價,我都會考慮考慮
pdw都系,
睇番kac官網
sr15上身應該冇字ga wo
aeg le支系咪就系衰le到?
sr16又好似冇le個樣
le個長度既骨又得14.5"
cqb carbine條骨又長d
究竟點ga,搞到我好亂tim

回覆 84# 的帖子

我勸你睇多D KAC既官網,同埋STICKMAN D相,試下用下個腦去記,再俾D眼力,同埋圖象處理能力,咁你就會知我講緊乜。
班大6仔就係咩都求乜其,所以先會做到D野咁既樣。
如果你同我講:幾舊水想點,我認為係OK既,不過如果過千,就請自己諗下值唔值。
SR15既上身,以前係有字既,KAC出D野,水水MARKING唔一樣都有人講過(外國RS FORUM)

我齋睇呢張,穿崩位就已經有2個。
你得閒既,可以去搵張D舊少少,同一角度既SR-15相黎睇下,其實新既都得,個2個位依然無變過。

不如揾個知名人士, 幫手講句:

" 真 槍 就 係 咁 架 嘞  "    

咁所有問題都可以解決晒

回覆 86# 的帖子

咁成蟲講既廢話咪可以代表HK人

引用:
原帖由 McDull 於 7-9-2010 22:18 發表
我勸你睇多D KAC既官網,同埋STICKMAN D相,試下用下個腦去記,再俾D眼力,同埋圖象處理能力,咁你就會知我講緊乜。
班大6仔就係咩都求乜其,所以先會做到D野咁既樣。
如果你同我講:幾舊水想點,我認為係OK既,不 ...
http://www.knightarmco.com/sr15.html
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

都係唔貼
自己睇...
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

都係果句啦
不合完美主義者

發新話題