發新話題

雪狼M9開箱及用後感(p.4新增hop up分拆)

引用:
原帖由 Vindicator 於 20-9-2010 13:17 發表

玩rambo
咁你要估下我RELOAD有幾快

有無睇過EXPANDABLES裡面個個屎塔蟲

試左KJ匣都用到
今晚打老虎

今日無聊將隻匣打到好凍,最後竟然變左Full auto清匣

引用:
原帖由 h.t.f 於 21-9-2010 15:22 發表
當 m93r 用

引用:
原帖由 h.t.f 於 21-9-2010 15:22 發表
咁都得?
但係要點先可以打到好凍??

引用:
原帖由 faihk 於 21-9-2010 15:26 發表

咁都得?
但係要點先可以打到好凍??
放入冰箱?!雪凍佢??

同一隻匣,不停入彈,不停义氣,不停開鎗,不停入彈,不停义氣,不停開鎗.

師兄們救命啊!!
今日買左隻老馬匣,打唔夠8發就變連發,仲要清唔到匣,個8發仲要有好多氣係滑架走出黎.
呢個情況係咩問題呢?因為用返雪狼匣又無問題.
唔該師兄們幫下小弟.

想請教吓各位師兄,我果枝個double action唔係吓吓work,請問可以點搞?thanks~~

引用:
原帖由 manman 於 27/9/2010 22:10 發表
想請教吓各位師兄,我果枝個double action唔係吓吓work,請問可以點搞?thanks~~
正常,TM系統係咁的
應該冇得搞,系統既問題(有錯勿插)
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 h.t.f 於 24-9-2010 21:59 發表
師兄們救命啊!!
今日買左隻老馬匣,打唔夠8發就變連發,仲要清唔到匣,個8發仲要有好多氣係滑架走出黎.
呢個情況係咩問題呢?因為用返雪狼匣又無問題.
唔該師兄們幫下小弟.
因為老馬匣唔 fit
雖然sw係抄marui...

引用:
原帖由 jackieyue 於 27-9-2010 22:13 發表

正常,TM系統係咁的
應該冇得搞,系統既問題(有錯勿插)
ya
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 gtoray 於 27/9/2010 22:14 發表

因為老馬匣唔 fit
雖然sw係抄marui...
其實佢係唔係抄VVE架...(雖然VVE都係抄TM,但抄唔哂)
用VVE匣會唔會好d
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 27-9-2010 22:18 發表

其實佢係唔係抄VVE架...(雖然VVE都係抄TM,但抄唔哂)
用VVE匣會唔會好d
我用KJ匣...係上槍果下會輕輕high到個value
打起上黎一樣咁爽

查實S狼會唔會出匣?

發新話題