22 12
發新話題

摩星嶺無得打game!

摩星嶺無得打game!

昨日250507到摩星嶺打game,見到涼亭掛住張banner寫住不得在此打WARGAME,違例者將被檢控! 不過唔係警務處出,喺D 乜 差差區議會出!唔知繼續打有無問題呢?

知道左好耐鳥....不過持續有人上去打夜game喎...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

We played game on 24/5 and seem this banner too......
whatever it said|) ......we still playing
also the banner is "不得在此野戰"......yes......野戰

拆鬼左佢.當佢唔見左,再整我地再拆

有冇人影左相

又少左個正街場了…
莫非以後真係逼住要去俾錢場!?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

其實...如果佢報警...警察黎到....咁又會發生咩事呢?

有人投訴梗有人要做嘢,唔係d人唔好意思出糧既!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 26-5-2007 22:13 發表
有人投訴梗有人要做嘢,唔係d人唔好意思出糧既!
相對地,冇人投訴就冇人會做野,只能"怪"樹大有枯枝.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 26-5-2007 21:02 發表
拆鬼左佢.當佢唔見左,再整我地再拆
咁又唔好~打完咪幫人掛返佢囉

皇家空軍

成地bb... 會無人投訴?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 26-5-2007 22:52 發表
成地bb... 會無人投訴?
但以前我見D行山人士都見怪不怪架啦
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 26-5-2007 22:54 發表

但以前我見D行山人士都見怪不怪架啦
試過有一家外國人行過,個老豆同我其中一個fd講,
"呢度公眾地方,點可以係度玩架"

其實兩年前都幾近唔駛打日game啦 , 你打佢半個鐘已經有遊人上黎 。 不過好坦白講我自己都唔支持係0個度打game啦 雖然我住0個頭第一次打game又0係個到 。

不過果度又幾好風,涼爽d既

22 12
發新話題