發新話題

請教師兄有關Bxmber成槍的意見

已仲毒,冇藥可救了!

引用:
原帖由 rho837 於 22-12-2010 11:59 發表
一句講灑! 見到自己個兩支殘存既井性就喊得一句句(其如兩支YYA係统既M4以經賣走灑)! 兩支槍以up-grade到2010款! 現時只好作blow-back action only及掛牆裝飾用! 都係個句YYA係统連佢地生出來啲夾… ...
我相信,錯的是井記而唔係WA系统囉,外表幾靚內件點正咁又點?有啲打起上嚟拖呢帶水仲衰過AGM............  
仲有,WE M4 open bolt我就唔係太睇好..........如果要出,應該一早出啦?仲响度等咩呀?做咩係咁出其他款係唔出M4 open bolt呢?
本身WE啲銅膽都已經鑊氣十足,只係比早期WA系统可靠少少,但而家WA系统技術已經相當成孰,WE連呢少少優勢都所剩無幾..........莫講話後座力比唔上WA系统
WE而家先出一套新系统硬碰WA系统M4,倒不如做其他槍先,起碼冇咁大壓力嘛..........
以上只係個人意見.............

引用:
原帖由 061084 於 25-12-2010 00:51 發表
已仲毒,冇藥可救了!
去買番支咪解到毒囉.............

引用:
原帖由 F22 於 25-12-2010 09:18 發表

我相信,錯的是井記而唔係WA系?囉,外表幾靚內件點正咁又點?有?打起上?拖呢帶水仲衰過AGM............  
仲有,WE M4 open bolt我就唔係太睇好..........如果要出,應該一早出啦?仲 ...
我有疑問:我記得開膛版同唔開膛版所用的匣都只不過係上彈咀唔同,禁我有個推論:開膛只不過將銅芯縮番落個bolt,之後同wa一樣,會唔會將銅芯d問題移到開膛?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

我都認同F22師兄所講係井記嘅問題。小弟枝自組牌同二代匣都好健康又打得順、唯一問題係好狠貴,基本上都無咩鑊氣

Sorry打漏咗,係P牌同Prowon匣

星期一在KWS掃街,心水的XM177E2冇貨,衹有XM177E1做特價,手感及外觀不錯,但後發覺其護木竟然沒有隔熱片,當堂有點失望,最後空手而回

引用:
原帖由 f22a 於 25-12-2010 13:41 發表
星期一在KWS掃街,心水的XM177E2冇貨,衹有XM177E1做特價,手感及外觀不錯,但後發覺其護木竟然沒有隔熱片,當堂有點失望,最後空手而回
"快速應變部隊”果度冇咩?

有次我個朋友借支原裝AGM打兩野! 比起井性同派仔真係耐久得多(唔計機件! 因為大部份YYA系统既GBBR啲機件運作都好平均地正常), 為一主要問題就只係隻” 飛機 – bolt shape nozzle”, 因為支假bolt carrier氣動’爆’後時太大力而基本上打一段時間隻飛機啲精巧位有損壞而道致碎彈…….! 以我班friends既整氣槍功力真係未到家以為整好但打兩野支槍(支bolt)就的快出事! 唉!

點解轉用YYE銅膽系统 明知YYE個hop up好唔以較! 但支槍好在bolt得很平圽而好正常! 都試過有碎彈問題, 但以解决了而沒再出現. 致於機件及物料的確比唔上井牲同派仔, 但用RA-tach配件後就ok灑.

聽” 呀邊個” 講要買灑啲(小量)銅膽現貨及在2011年推出新貨, 所以本港只會買open bolt而銅膽AWSS只買米国simulator training市場! 因為啲膽既力水可能會過火.

不過如果可以整好兩支井牲的話! 我都會再試!

回覆 23# 的帖子

就是"QxF"說 XM177E2 已冇貨,
多口問句有否師兄知道"明搶"店內標示G& CNC槍身的XM177E1是否就是Bxmber,
當時店內太多人,又趕時間,冇機會問。
另買G& 或Bxmber是否"明搶"的價最靚呢?
謝謝。

引用:
原帖由 f22a 於 25-12-2010 13:41 發表
e2?印象中好似得毒蛇出過....
毒蛇吾系不嬲都要訂ga咩

回覆 26# 的帖子

Bxmber 有出 XM177E2,但現在冇貨,失望中。

回覆 24# 的帖子

小弟的願望也是可整好調順屋企兩支INO 2010 版

引用:
原帖由 f22a 於 25-12-2010 21:26 發表
下-.-
原來我一直都火星左/口\
ching可吾可以post d圖比我睇下?
系咪full marking?
定系都系le個身?
系冇貨定系已經停產左?
咁有冇e1?
ino 2010 catalog都話出xm177e1架,旦系2011都黎緊都未有聲氣...

引用:
原帖由 f22a 於 25-12-2010 21:26 發表
街鋪未見過有賣,只有見過boomarms網上獨賣過.

發新話題