發新話題

WE M4 全開膛 一問

我黎美國之前(半年前到)我將枝WE賣左都係等佢出OB.
唔知SUMMER返黎出未呢......
我其實唔急玩,個時第一水買真係好多問題,都比唔少錢整黎整去,希望OB可以原裝打得冇問題啦.
P.S.有冇人知美國可唔可以帶AEG返HK,又可唔可以係HK帶返HK?

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 16:33 發表
我黎美國之前(半年前到)我將枝WE賣左都係等佢出OB.
唔知SUMMER返黎出未呢......
我其實唔急玩,個時第一水買真係好多問題,都比唔少錢整黎整去,希望OB可以原裝打得冇問題啦.
P.S.有冇人知美國可唔可以帶AEG返 ...
我有朋友帶過支馬記P90係香港帶返美國
但香港帶返香港就幫你唔到....

意思係美國唔可以返HK?

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 16:59 發表
意思係美國唔可以返HK?
呢層唔知
但係你問香港帶返香港....

係wo打錯野tim我係想問美國帶返hk

引用:
原帖由 101653 於 5-4-2011 10:18 發表

"有口話人....." 定係 "惡人先.." ?
唔好笑大人個口啦
笑?而家啲野全部係你講,我唔鐘意銅膽M4難道我就唔可以買G36呀? 咩道理先?
WE銅膽我整過幾支,WA糸我整過廿幾支,啲野得定唔得係用手整出嚟,買料係眞金白銀比錢買,做打手?WA我有份架?
而你?除咗識得响度吠之外有咩建樹?你話WA唔掂,咁你有冇買過WA正廠支槍呀?你唔好同我講只係玩過AGM呀..........
我只係打份牛工,都唔係揾到好多,叫做有啲錢買吓野玩啦.......你用開陰屍紙又點會明呀?
如果你咁等錢使咪話過八字我聽等我燒番一千幾百億你使囉........ 送多支MP5你又點話.........

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 17:23 發表
係wo打錯野tim我係想問美國帶返hk
咁真係唔清楚
但香港又唔係敏感地區,如實申報(建議)
or send e-mail去海關問

ps:去美國既玩具槍唔可以有堅marking同火帽要轉橙色(但我唔知點解我朋友支p-90過到呀下,佢火帽有轉色,但marking唔清楚喇)
以往有台灣玩家去美國比人收左支井勝

再響呢版單單打打,一唱一和, 語帶相關
玩post war者
將立即禁言 28 日而不作任何警告

真係唔明啲中國人文化? 燒支用紙造既"槍形"垃圾話落下面比仙人用! 如果真係燒到落下面都只係同樣既垃圾而點會變左支H&K MP5!

用真錢買陰屍紙去燒! 倒不如燒左啲買陰屍紙既錢重有logic.

引用:
原帖由 wonglk 於 5-4-2011 18:06 發表

咁真係唔清楚
但香港又唔係敏感地區,如實申報(建議)
or send e-mail去海關問

ps:去美國既玩具槍唔可以有堅marking同火帽要轉橙色(但我唔知點解我朋友支p-90過到呀下,佢火帽有轉色,但marking唔清楚喇)
以往 ...
如果肯定碌野唔過2J,可以成碌直入。

如果拆左個彈弓,射唔出野,可以成碌當零件咁入。

呢個係我問海關問返黎既。

搭單一問:OPEN BOLT既M4係咪未出架。

出左我會返黎望下買唔買得過。。。。。。。。。

引用:
原帖由 McDull 於 6-4-2011 17:20 發表
搭單一問:OPEN BOLT既M4係咪未出架。

出左我會返黎望下買唔買得過。。。。。。。。。
其實我想佢出強化匣殼 , 早幾日跌爆左隻 , 其他果D個低都變變地形

用TANGO單膠夾殼!

引用:
原帖由 rho837 於 6-4-2011 18:18 發表
用TANGO單膠夾殼!
鐘情原裝

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2011 17:59 發表

笑?而家啲野全部係你講,我唔鐘意銅膽M4難道我就唔可以買G36呀? 咩道理先?
WE銅膽我整過幾支,WA糸我整過廿幾支,啲野得定唔得係用手整出嚟,買料係眞金白銀比錢買,做打手 ...
哈哈,我都see過

發新話題