23 12
發新話題

偽同學!!

偽同學!!

真係好唔開心!!
我讀d幾科,科科都要分組做project,有d要4人一組,一d就5人到
分組通常都係同一齊食飯果班啦,約4個到....要分4個人一組 ok我接受

但其他果d科點知佢地話唔想禁多人同一組!叫我去搵第2組,,重要係科科都叫我去搵第2組
平時就一齊食飯,我已經都唔多出聲啦!又無得罪佢地
呢家就講到出晒面啦,,根本就係唔想同我一組
我呢家先發覺,人原來係假仁假義!係前面扮到無咩野,後面就屎fu鬼

你有冇諗下點解人地要屎忽你先 ?

咁你要檢討下點解人地唔肯同你一組啦

皇家空軍

之前本來都成日講下野,但都feel有一兩個唔多like我我講禁多野
所以之後我無咩出聲過聲,靜靜地跟住去食飯

可能真係埋唔到堆

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-2-2011 22:28 發表
之前本來都成日講下野,但都feel有一兩個唔多like我我講禁多野
所以之後我無咩出聲過聲,靜靜地跟住去食飯

可能真係埋唔到堆
個人睇法! 唔好去做d強 "埋堆" ga事比較好! 只會比人當白e仔.

有時d堆埋唔到就係埋唔到,無計......

引用:
原帖由 faihk 於 10-2-2011 22:31 發表

個人睇法! 唔好去做d強 "埋堆" ga事比較好! 只會比人當白e仔.
我明白,合則來,不合則去

但我真係估唔到佢地係d禁既人囉!
我真係當佢地係同學,呢家佢地當我係咩先!
但本來有個同學A及B不嬲都同我一組,但自B退學後,A就飛起我,堆左另一班堆

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-2-2011 22:37 發表

我明白,合則來,不合則去

但我真係估唔到佢地係d禁既人囉!
我真係當佢地係同學,呢家佢地當我係咩先!
但本來有個同學A及B不嬲都同我一組,但自B退學後,A就飛起我,堆左另一班堆
e種點叫做朋友呀! 你仲後生, 有時間啦! 祝你交到 "真朋友"!

引用:
原帖由 faihk 於 10-2-2011 22:51 發表

e種點叫做朋友呀! 你仲後生, 有時間啦! 祝你交到 "真朋友"!
如果係街到見到呢d人,我可以唔洗理佢,直行直過
但我呢家唔係呀!我重有成1年半呀!日日都要見面,上堂,如果反面就好煩架啦
而且我比佢地禁飛起法,我4,5科都要搵組入,禁先煩!

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-2-2011 22:55 發表

但我呢家唔係呀!我重有成1年半呀!日日都要見面,上堂,如果反面就好煩架啦
冇計,你加陣夾硬JOIN番佢地都未必有好結果
好似你話齋, 仲有1年半, 不如試下同班入面其他同學FD下...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-2-2011 22:55 發表

我有個同事係咁添啦! 要去搵佢米搵佢囉! 無事就唔鬼理佢!

我諗我呢家食飯都重一齊既,但其他就....哈哈哈

引用:

唔洗反面既,無事唔理佢咪得囉

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-2-2011 23:06 發表

唔洗反面既,無事唔理佢咪得囉
其實都有d難,,事關佢地係全班的風頭X,,事無大小有都佢地份

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-2-2011 23:17 發表

其實都有d難,,事關佢地係全班的風頭X,,事無大小有都佢地份
都無關係喎! 你去搵佢, 唔係要去求佢做咩or幫你做咩! 合作姐! 各取所需, 唔需要多打咩交道!

23 12
發新話題