28 12
發新話題

靚仔大晒

回覆 1# 的帖子

引用:
原帖由 Andy 於 13-3-2011 20:27 發表
成日bbq 都有女仔餵我食野
噤我係唔係靚仔?
你應該係講緊大話!

如果係我,我會行開一邊,自己靜下好過,無眼睇!

引用:
原帖由 Anonymous 於 13-3-2011 17:50 發表
話說今天與同事去燒烤
由買燒烤包、透爐、加炭都差不多由我一手包辦
但d女同事郤只顧燒野食比個唔做野的靚仔同事
我開到聲叫佢地照顧下我郤竟然叫我食垃圾
嘩~呢個真係唔知咩世界
我以前去燒野食都係一手包辦所有"買燒烤包、透爐、加炭"仲要連"燒"都包辦~~
不過我次次都食到新女喎~~~~~
ps:我都唔係好靚仔!

引用:
原帖由 mic_hk 於 21-3-2011 22:40 發表

我以前去燒野食都係一手包辦所有"買燒烤包、透爐、加炭"仲要連"燒"都包辦~~
到新女

引用:
原帖由 mic_hk 於 21-3-2011 22:40 發表

不過我次次都到新女喎~~~~~
很好!很強大!

引用:

威威

引用:
原帖由 gtoray 於 13-3-2011 18:55 發表
你咁好人
收好人卡是當然的囉~
我好人卡都無得收...
用完仲俾人一腳踢走.....

引用:
原帖由 skynet1983 於 21-3-2011 22:52 發表
我好人卡都無得收...
用完仲俾人一腳踢走.....
唔只要"吹得"仲要對所有人有"風度"~
又要可以做到"中心人物"又可以解決到在場所有問題~~
包你有得食....

不過家下D小朋友多數係狗公"吹水"就得~~多數連"風度"都做唔到~~死未!
仲有我一定唔係靚仔! hkpolice都見過我!

樂觀d la 巴打..............

同事還同事~ 佢地咁唔識尊重人 個BBQ你咪當番工囉~~
唔駛咁激氣既 幫佢地燒埋 一餐半餐咪豪俾佢囉
要開開心心BBQ 梗係搵番班志同道合朋友仔啦!!
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 22-3-2011 00:25 發表
一講野食月巴星人又浦頭啦.....

引用:
原帖由 阿芝 於 22-3-2011 00:25 發表
返工返得咁唔開心咪辭職囉

引用:
原帖由 hkncnc 於 22-3-2011 14:55 發表
返工返得咁唔開心咪辭職囉
呢D野~邊道都有~~你辭得己多次職?
唔洗開飯都睇下D老既丫~~

不過其實~~~~~唔係"靚仔大晒"而係"靚仔真係大X晒"~~如果對手係"吾言早"你會唔會仲有得fight先~~~~~我可以講你做得有己好都無用~

28 12
發新話題