49 1234
發新話題

師兄們,,應該點溝佢丫???

師兄們,,應該點溝佢丫???

我鍾意左佢幾年,,佢一早都知道,,,尼幾日佢講D野,,講到好似我有機咁,,但係又無做主動,,,如果機會來到,,我應該點開聲,,,講咩野丫??

唔好諗多左wor
分分鐘一開口就衰左~

引用:
原帖由 WTF01 於 1-4-2011 17:31 發表
我鍾意左佢幾年,,佢一日都知道,,,尼幾日佢講D野,,講到好似我有機咁,,但係又無做主動,,,如果機會來到,,我應該點開聲,,,講咩野丫??
C兄好難講架喎!好睇當時情況喎!
whatever 祝你成功!!

但係佢又講到:散左可能連FD都無得做
             無人知會唔會有好結果
講到咁,,,仲唔係??

引用:
原帖由 WTF01 於 1-4-2011 17:36 發表
但係佢又講到:散左可能連FD都無得到
             無人會唔會有好結果
講到咁,,,仲唔係??
c兄"散左可能連FD都無得到"未必係你諗咁架喎!
好可能佢會驚連fd都無而同你開始喎!

會嗎=[

開左口的話如果做唔到情侶都唔好做返fd
如果唔係仲痛苦呀!
呢個情況我試過~千祈唔好制!

引用:
原帖由 WTF01 於 1-4-2011 17:48 發表
會嗎=[
唔敢講呀!講真我哋又唔識佢真係好難分析!但我只會講一句"試唔代表一定得,唔試就一定永遠都唔會得"
不如試吓找個機會將心裡果句同佢直接講啦!得咪得米囉!唔得起碼唔會後悔!

多謝CHING,,,,

引用:
原帖由 →刃← 於 1-4-2011 19:24 發表
開左口的話如果做唔到情侶都唔好做返fd
如果唔係仲痛苦呀!
呢個情況我試過~千祈唔好制!
係.........極度痛苦
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

厚著面皮不計後果 , 去馬 ! 起碼等她知道你的心意 , 幸福係由自己手創 ! 祝成功 !!   

老老實實...我次次都係問,"一齊好唔好"
佢話唔好咪做返fd,好咪一齊.....

十卜..老虎都開左聲先啦....佢請你食檸檬米學上面班師兄講做返朋友囉!

要天時,地利,人和先得,再唔係自己製造機會,

一係你自己打上電台問,小弟平時聽好多收音機節目都係D聽眾打電話上電台問類似樓主的感情問題

唔知點解我個FD見到D女第1句就問你受唔受溝........但E個戰術很成功,好多次都比佢溝到

49 1234
發新話題