發新話題

[WE] VVE M16VN開買啦!

馬沙達X2

AR 15 A2

跟下風先!
SPR MOD1

引用:
原帖由 hwwong 於 7-5-2011 23:34 發表
我想要M16A4
gp有 woc 有出wor~

引用:
原帖由 rYaN 於 8-5-2011 14:48 發表
跟下風先!
SPR MOD1
呢d自己砌把啦!
我又跟風, MK15 block 1

講笑, m110/mk11 唔該! co2匣更佳!

引用:
原帖由 gtoray 於 8-5-2011 15:06 發表

gp有 woc 有出wor~
G&P...我不如俾多d錢買井記…

一係買井記 …一係就我們…

M16A1, M16VN, XM177E2 我都喜歡, 如WE 能儘快出曬全部就好啦 ! 可以多

接上文 , 樓主及版主唔好意思 , 剛才電腦故障 ! M16A1, M16VN, XM177E2 我都喜歡 , 如果WE能儘快出曬全部就好啦 ! 可以有得選擇,不過我係咪妄想咗啲呢? 

引用:
原帖由 hung 於 8-5-2011 10:45 PM 發表
接上文 , 樓主及版主唔好意思 , 剛才電腦故障 ! M16A1, M16VN, XM177E2 我都喜歡 , 如果WE能儘快出曬全部就好啦 ! 可以有得選擇,不過我係咪妄想咗啲呢? 
我都希望你唔係妄想

m16a4 三連發,同SCAR-H,M110

引用:
原帖由 MKL04438 於 7-5-2011 15:02 發表
枝XM177又係E2黎既><
都唔係E1

不過睇真D...槍管長度怪怪地咁既???
同埋個尾托....唔洗驚,我諗頂住檔架姐...
一出前準星就到火帽都係E2?
有grenade washer 就係E2?

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-5-2011 01:20 AM 發表
m16a4 三連發,同SCAR-H,M110
係WOR..WE出左噤耐,都未有其他零件商做三連發PARTS喎!?

引用:
原帖由 phantomDx 於 8-5-2011 12:00 AM 發表
馬沙達X2
其實小弟都幾LIKE馬沙打,不過我唔相信WE會短期內出....

出M653同RO727我就轉會
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

聽聞WE M4 OB KIT會同M16A1 VN一齊開賣

發新話題