36 123
發新話題

請問有咩m16腳架可以介紹??

請問有咩m16腳架可以介紹??

請問有咩可姒介紹??
最好唔好係放魚骨果d,

加黎做咩 ?

引用:
原帖由 於 12-6-2007 17:31 發表
加黎做咩 ?
因為我會係手把上面右狙擊鏡
所以想要腳架

你呢個想法好正路

但實情係:

1.前面點都會重左 , 易手震左

2.扒起地既話隨時唔夠高睇人 , 企高位打人又唔及用手拎咁順手

結果開腳架只為做樣......

咁你仲加唔加 ?

你唔係蟲就算la!
腳架好易成為焦點嫁

My name is White, Rat.White

可以搵li隻M16 Delta H-bar專用腳架

但唔加
訓係地下,真係好累

我見過有隻"甲"槍管
咁用先甲,唔用就除

咁c兄們有冇見過

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 12-6-2007 23:03 發表
但唔加
訓係地下,真係好累

我見過有隻"甲"槍管
咁用先甲,唔用就除

咁c兄們有冇見過

呢個!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-6-2007 23:17 發表

呢個!?
係呀!係呀!!
有冇得買

我都想買RS果隻=.=..不過唔知出未

http://hk.search.yahoo.com/searc ... ;show_related=& 

this

腳架........做樣就得, 有幾可用
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 04:52 發表
咁有冇得買

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 04:52 發表
冇錯…即使我支FA-MAS連埋腳架都好…
我咁耐一次都未試過起打緊game果陣用…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

welcome to vietnam........

er....腳架的確響tune槍時幾有用既 , 但出field時.....

你試諗下你響個油桶上面set腳架 , 你係一個幾大既目標......縮都縮得慢d呀~

不過真係要用既 , ZA有隻彈弓腳架應該可以直接用螺母扭上m16既散熱孔
當然 , 都有好多其他牌子出呢個款既....

仲有 , 如果你打得幾粗下既 , 其實彈弓腳架分分鐘一撼就會淆、跛....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 13-6-2007 11:53 發表
er....腳架的確響tune槍時幾有用既 , 但出field時.....

你試諗下你響個油桶上面set腳架 , 你係一個幾大既目標......縮都縮得慢d呀~

不過真係要用既 , ZA有隻彈弓腳架應該可以直接用螺母扭上m16既散熱孔 ...
邊到有呢?我想睇下

36 123
發新話題